Надя от "Елит" - любимка на Ламбо

Изживява страстни връзки с Кошлуков и опосума Андрей

Водещата влиза в шоуто, за да забрави сполетяла я трагедия

Неочаквана среща, която я върна много назад в миналото, посрещна Надя от тв предаване "Елит" във "ВИП брадър". Зад стените на къщата бившата водеща видя откривателя си Жоро Торнев. Именно той е човекът, който през 2002 година съзрява в Надя талант за телевизията.


"Видях продуцента Жоро Тонев при общи приятели и той ме убеди да се явя на кастинга за "Елит". Аз съм човек, на когото винаги му свети червената лампичка. Дори нещо да се е получило добре, за мен не винаги е най-доброто. Достатъчно самокритична съм и когато ме избраха за водеща, реших, че не ставам за това. Нямах самочувствието", спомня си манекенката. По това време тя е студентка в НАТФИЗ в класа на Стефан Данаилов. Нещо повече, в актьорския университет и до днес се носят легенди, че тя е една от най-любимите ученички на Мастера. Дори в далечната 2003 годината тръгва слухът в коридорите на НАТФИЗ, че Надя е нещо повече от обичана негова студентка и той я бута в редица постановки.

Опосумът и журналистката като млади
Опосумът и журналистката като млади

"Играя в "Жените на Джейк" в Народния театър. Режисьорът Андрей Аврамов е попитал Стефан Данаилов дали ставам за ролята и той му отговорил, че съм от добрите му студентки. Не мисля, че това е лансиране или шуробаджанащина. Никога не съм била негова любовница. Уважавам го безкрайно много като учител", коментира в едно от първите си интервюта Надя. Точно с връзките си с известни мъже слабичката водеща задържа интереса към себе си. Първата й голяма любов е Емил Кошлуков. Говори се, че точно Надя слага край на аферата на политика с манекенката Боряна Шехтова. Днес Шехтова е жената до Таки, но преди десетина година изживява бурна връзка с Кошлуков. Двамата не се крият и често се появява заедно на светски събития. Някъде там тъмнокосата Надя пленява Емил. Въпреки че той се разделя с Боряна и я праща директно в прегръдките на Таки, Кошлуков не се задържа дълго при телевизионерката.
Малко след раздялата тя среща мъжа, за когото вярва, че ще се омъжи - продуцента Андрей Арнаудов. Тогава опосумът е само изгряващ водещ с очила. Далеч няма тези финансови възможности, с които разполага сега. С Надя се обичат много, демонстрират чувствата си, без да се крият, и близките им очакват в скоро време да има сватба.

Журналистката раздели Кошлуков и Боряна Шехтова
Журналистката раздели Кошлуков и Боряна Шехтова

Надя така и не облича бялата рокля. Андрей е още млад и решава, че не е готов за подобно обвързване. И до днес приятелите на Андрей често му напомнят, че животът му щеше да е много по-различен, ако беше взел Надя за жена още тогава. След нея той се отдаде на бурни връзки с много жени, вече има брак и развод. Може би тези думи на близките му го върнаха отново към сърцето на Надя преди две години. Те се събраха отново и изживяха истински ренесанс на чувствата си.

Надя и Андрей опитаха отново
Надя и Андрей опитаха отново

"Сега аз съм различна и той е различен. Младостта има своите прекрасни неща, както и младата любов. Естествено има и своите негативи - избухвания, експресивност, екстремизъм. Зрялата любов е изключително красива - по-мъдра, по-спокойна в случването си, по-щедра в търпението си", споделя Надя. Двамата обаче бързо осъзнават, че времето им е минало. Онези чувства, които са имали, не могат да се съживят пак със същата сила. Разделят се, но запазват добри отношения. В момента тя работи в продуцентската компания на Иван и Андрей и е ценен кадър. Тя е редактор на предаването на Николета Лозанова и без нея плеймейтката изпитва истинско безсилие кой да й пише репликите за ефир.
Малко преди "ВИП брадър" Надя понася нов удар. Последният й приятел умира в ръцете й. Според нейни близки той се казва Йоло и двамата много се обичали.
„Вследствие на катастрофа той получи кръвни съсиреци в десния крайник. Тромбозата му донесе белодробна емболия. Една вечер той се събудил със силни болки в крака, задушавал се е. Надя се паникьосала, повикала линейка, но по-късно Йоло починал. Някои казват, че умрял в прегръдките на Надя, други - че е издъхнал в болницата. Каква точно е пълната истина за трагедията, няма чак такова голямо значение“, разкриват кошмарната случка с Надя Иванова приятелките й.

Надя заедно с Йоло
Надя заедно с Йоло

Смъртта на Йоло буквално сринала Надя. Красавицата преживява тежък шок. Затова и зрителите на "ВИП брадър" я видяха страшно отслабнала в ефир. Депресията бавно я убивала всеки ден. Точно затова и приема предложението на продуцентите. Влиза в къщата, за да не мисли за живота си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?

Напишете дума/думи за търсене