Васко Василев с отворена репетиция преди концерта си в зала 1 на НДК

Васко Василев на свой концерт. Тема на турнето му сега са фламенкото и испанската музика.

Васко Василев пристига от Токио в неделя, за да започне голямото си турне в страната. То ще мине през 9 града и ще звърши в София. Билетите за концерта му в зала 1 на НДК на 14 октомври са вече разпродадени, но за да могат и другите му почитатели да го чуят, репетицията за концерта му ще бъде отворена.

“Много благодаря на мениджмънта на Националния дворец на културата и лично на г-н Мирослав Боршош, с когото все още не се познаваме дори, но реагира изключително професионално, когато попитахме дали можем да направим репетицията отворена за публика и всъщност да направим концерт преди концерта”, каза известният цигулар. Отворената репетиция ще е в същия ден като концерта - на 14 октомври, но от 16 ч, а цената на билетите е 30 лева независимо от мястото в залата. Темата на турнето на Василев са фламенкото и испанската музика и освен него на сцените ще излязат музикантите от “Чамбао”.

Турнето започва от Панагюрище на 26 септември. Следващите градове, в които Василев ще има концерт, са Свиленград (28 септември), Пловдив (29 септември), Ямбол (30 септември), Варна (3 октомври), Шумен (4 октомври), Русе (6 октомври), Велико Търново (7 октомври) и Габрово (9 октомври).

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене