Марион Котияр опроверга за връзка с Брад Пит, чака второ дете

Марион Котияр и половинката й Гийом Кане

Вече седмица целият свят се вълнува от раздялата на може би най-красивата холивудска двойка от десетилетие насам - Анджелино Джоли и Брад Пит. По-интересна от тази светска новина е може би единствено причината, която е довела до това крайно решение. Затова още в сряда западните таблоиди излязоха с категоричното твърдение, че Марион Котияр - първата френска носителка на “Оскар” за главна женска роля, е в основата на разпадналия се брак. Красавицата бе обявена за любовница на Пит най-вероятно защото двамата си партнират в романтичния трилър за Втората световна война Allied (от англ. “Съюзени”). А именно така той се запозна с Анджелина Джоли преди повече от 10 г. - на снимачната площадка на “Мистър и мисис Смит”. Това води и до развода, с който завършва бракът му с Дженифър Анистън.

Любопитното е, че и Марион среща по подобен начин половинката си - френския актьор и режисьор Гийом Кане.

Двамата се

срещат за първи

път на снимачната

площадка на

Jeux d'enfants

(от фр. - “Детски игри”) от 2003 г. В лентата става дума за невъзможната любов между Софи и Жулиен, която започва още когато двамата са съвсем малки. Любовната история на Котияр и Кане започва 4 години след филма, след няколкото неуспешни връзки на красавицата. От нея се ражда синът им Марсел през май 2011 г. Той е кръстен на голямата любов на Едит Пиаф - боксьора Марсел Сердан.

Донякъде може да се каже, че Марион и Гийом са нещо като френския еквивалент на Брад и Анджелина. В родината им се пише непрекъснато за тях, като медиите ту ги разделят, ту ги събират отново. Причината е, че двамата рядко ходят по светски събития, а още по-рядко заедно. Не обичат да се шуми около отношенията им. А те, по всичко личи, са по-прекрасни от всякога. Това стана ясно от опровержението на актрисата, че е любовница на Брад Пит, в инстаграм в сряда. В него тя

използва да

обяви, че с Гийом

очакват втората

си рожба

“Това ще бъде първата ми и последна реакция на световната новина от последните 24 часа, в която бях въвлечена. Не съм свикнала да коментирам подобни неща, нито да ги приемам сериозно, но тъй като тази ситуация въвлича хора, които обичам, се налага да говоря.

Първо, преди много години срещнах любовта на живота си, баща на нашия син и на бебето, което очакваме. Той е моят любим, моят най-добър приятел, единственият, от когото имам нужда.

Второ, за тези, които смятат, че съм съсипана, аз съм много добре, благодаря ви. Тези събития няма как да ме засегнат.

До всички медии и хейтъри, които побързаха да ме осъдят: най-искрено ви желая бързо възстановяване.

И накрая силно се надявам Анджелина и Брад, които дълбоко уважавам, да намерят мир в този шумен момент. С цялата ми любов, Марион”, написа французойката, което сложи край на спекулациите в жълтата преса. Таблоидите обаче няма да спрат да се ровят в живота ѝ, тъй като Котияр ще си остане една от най-известните френски актриси.

Една от причините за популярността на парижанката е пробивът ѝ във френското кино. 40-годишната красавица е един от главните персонажи в хитовата поредица “Такси”. Там

влиза в ролята

на Лили -

любимата

на шофьора

на такси

и главен герой Даниел Моралес, още през 1997 г. Звезда зад океана става с филми като “Полунощ в Париж”, “Добра година”, “Черният рицар: Възраждане”. За превъплъщението си като певицата Едит Пиаф в биографичния “Едит Пиаф: Животът в розово” от 2007 г. Марион получава “Оскар” за най-добра актриса, присъден за пръв път за френскоезична роля. Получава и десетки други отличия за лентата, сред които БАФТА, “Сезар” и “Златен глобус”. Филмите “Най-дългият годеж”, “Генезис”, мюзикълът “Девет” също ѝ носят награди и номинации.

Зад прекрасните ѝ актьорски качества се крие не само упорит труд, но и страхотен ген. Както майка ѝ Нисеема Теийо, така и баща ѝ Жан-Клод Котияр са комедийни актьори, както и професори по драматичен театър. Затова по време на следването на Марион в Консерваторията за драматични изкуства в Орлеан ѝ се налага да мине курсове дори при собствения си баща.

Извън работата си тя е страстна екозащитничка. Сред каузите, зад които стои, са тези на природозащитната организация “Грийнпийс”.

Актрисата в първата французойка с "Оскар" за главна женска роля
Актрисата в първата французойка с "Оскар" за главна женска роля
Котияр получи и "Сезар" за "Животът в розово"
Котияр получи и "Сезар" за "Животът в розово"
Французойката с БАФТА за превъплъщернието си в Едит Пиаф
Французойката с БАФТА за превъплъщернието си в Едит Пиаф
Кадър от първата част на култовата френска поредица "Такси"
Кадър от първата част на култовата френска поредица "Такси"
Кадър от филма "Детски игри", в който Котияр се запознава с мъжа си
Кадър от филма "Детски игри", в който Котияр се запознава с мъжа си
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене