Двойки, които късат, докато работят заедно

На никого не му е комфортно да се сблъсква с бившата си половинка случайно по улиците, а представете си колко неудобно е, ако двамата продължавате да работите заедно, след като сте задействали разлъката.
За много актьори обаче това е начин на живот.
Както се казва,изкуството имитира живота, или беше обратното?

Даян Кийтън и Ал Пачино, 1972-1989
Тези титанични звезди имат почти двудесетилетна връзка през 70-те и 80-те години на миналия век. Влюбват се първо на снимачната площадка на сагата „Кръстникът“. Причината за тяхната раздяла е, че тя настоява двамата да се задомят, докато той повтарял как все още не му е дошъл краят на ергенлъка. Въпреки това двамата продължават да се снимат и в други проекти.

Кейти Холмс и Джошуа Джаксън, 1998


Докато любовта между Доусън и Джоуи се развиваше в сериала „Кръгът на Доусън“, една истинска любовна история цъфтеше зад камера. Бившата съпруга на Том Круз и нейният колега Джошуа Джаксън успяха да се влюбят на снимачната площадка на телевизионното шоу. Въпреки че връзката им продължава няколко месеца, те двамата остават наистина едни от най-близките си приятели и до ден днешен.

Рейчъл Билсън и Адам Броуди, 2003-2006

Докато снимат „Кварталът на богатите“, миньонката и брюнетът успяват да влюбят не само героите си, но и тях самите един в друг. Феновете се надяват тая епична интимна авантюра никога да не свършва, но младите актьори се разделят след три години. А след това продължават да работят под един покрив още 365 дни.

Чарлийз Терон и Шон Пен, 2014-2015


Южноафриканката участва в режисирания от Пен филм „Последното лице“, на снимките му се и влюбва в експоловинката на Робин Райт. Малко по-късно той й предлага брак, но годежът им просъществува няколко месеца. Терон къса с него от раз – не отговаря нито на телефонните му обаждания, нито на съобщенията, нито на мейлите, нито на молбите му за разговор. На фестивала в Кан тази година обаче й се наложи да застане рамо до рамо, за да рекламират лентата, която ги събра преди две години.

София Буш и Чад Майкъл Мъри, 2005-2006

Почти като Брукс Дейвис и Лукас Скот – персонажите на София и Чад в сериала „Самотното дърво на хълма“, на двамата не им е писано да бъдат заедно. След като са гаджета година и малко блондинът иска ръката на госпожица Буш. Тя е негова законна съпруга само пет месеца, тъй като той има неблагоразумието да преспи с Парис Хилтън. Въпреки това двамата продължават да се снимат в сериала чак до 2012-а.

Дженифър Лоурън и Никълъс Холт, 2011-2014

Бившата двойка се влюбва на сета на „X-Мен: Първата вълна“. Заедно са две години, когато за кратко се разделят, но няколко месеца след това се събират. Но американката и британецът скъсват окончателно през 2014 година. После им се налага да се появят отново на една и съща снимачна площадка – тази на “Х-Мен: Апокалипсис“, който преди няколко месеца имаше премиера.

Блейк Лайвли и Пен Беджли, 2007-2010

Подкокоросани от екранните им герои в сериала „Клюкарката“, настоящата съпруга на Райън Рейнълдс и Пен Беджли се влюбват за цели три години. Нищо че се познават от детската градина. Романсът в реалния им живот приключва през 2010-а, но сценаристите имат други планове за тях. Не само че двамата продължават да се снимат заедно, но и персонажите им се женят във финалната серия на шоуто.

Кристен Стюарт и Робърт Патинсън, 2009-2013


Едни от кумирите на тийновете и на любителите на вампирски истории бяха заедно четири години. Англичанинът, изиграл Едуард, твърди, че се явил на прослушване за ролята заради колежката си Кристен, на която бил жесток фен. Любовта ги застига, досущ като техните герои, но в реалността двамата не получавт своя хепиенд. Край на историята им слага кратката афера на мис Стюарт с режисьора на „Снежанка и ловецът“, в който тя се снима. Въпреки раздялата на Патинсън и неверната му бивша половинка им се наложи да хукнат на промотурне, за да рекламират последната част от сагата „Здрач“, която ги събра.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър, 2010-2013


Елена Гилбърг може и да се чудеше кой от братята Салваторе да обича повече, но нашето момиче нямаше така дилема. Красивата канадка с български корени избра Иън за свой любим за цели три години. Макар че привържениците им мечтаеха за вечни обич и любов между тях, двамата се разделиха през 2013-а, но продължиха да се снимат още две години заедно. Малко след това Сомърхолдър се ожени за друга „вампирка“ – Ники Рийд, позната ни като Розали от поредицата „Здрач“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене