Емануела остава без пари!

Певицата влезе в Брадъра с тайна мисия

Митко спира кранчето на певицата след разкритията й, иска да й вземе и детето

Хонорарът на фолкпевицата Емануела от риалити формата "ВИП брадър" ще е единственият й стабилен доход през предстоящите няколко месеца.
След скандалните разкрития за връзката й с милионерския наследник Димитър Динев Митко се е заканил бившата му жестоко да си изпати, че си е отворила устата.
Пред цяла България Емануела разказа подробности за отношенията й с бащата на второто й дете, за които стриктно й е било забранено да говори.
"Не искаше да излизаме никъде. Никъде не трябваше да казвам, че съм по-голяма от него, той нямаше и пари дори, не искаше да работи. Един ден Димитър дойде и ми каза, че си събира нещата и ме напуска, защото родителите му са му поставили ултиматум - или аз, или наследството" - разказва без притеснения чалгарката.
След бомбата, която хвърли в ефир, Динев е настръхнал срещу бившата си. До този момент Митко никога не е коментирал отношенията си с Емануела, но вече му е дошло до гуша от нейните атаки. Димитър е решил, че ще остави певицата без лев. Нещо повече - богатият наследник следи зорко престоят на фолкаджийката в къщата и ще използва всеки неин гаф, за да вземе детето им - Димитър-младши.
Докато Динев крои планове за отмъщение, Емануела вече топли кревата на нов мъж. Това е чаровният ерген Борислав, с когото певицата има тайна мисия да го играят влюбени.
Хубавицата прие от раз възложената й задача и се хвърли в обятията на непознатия младеж, което предизвика неодобрението на голяма част от зрителите на предаването. Според клюкарите Емануела ще се опита да продължи връзката с Борко и след финала, подмамена от тлъстата му банкова сметка.

Динев се закани, че ще си вземе детето
Динев се закани, че ще си вземе детето
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене