Световният драматург Ерик-Емануел Шмит гледа Елен Колева като дъщерята на Фройд

Елен Колева има малка, но впечатляваща роля като дъщерята на Фройд в пиесата “Посетителят” в “Сълза и смях”.

Световноизвестният драматург Ерик-Емануел Шмит дойде у нас специално за постановката на пиесата си “Посетителят”.

Едва кацнал на летището във вторник, той бе отведен в салона на театър “Сълза и смях”, където бе премиерата на спектакъла, дело на режисьора Александър Чобанов.

“Това е тя! Едновременно силна, но и ранима. Обект на бащина обич и не само... Елен е самата Ана - дъщерята на Фройд!” Това си казва Александър Чобанов на кастинга за ролята на дъщерята на Зигмунд Фройд в пиесата “Посетителят” и не се колебае в избора си. Елен Колева има шанса да играе пред автора на пиесата. Той не скри възторга си. Нейни партньори са Вельо Горанов и Петър Райжеков.

Пробивът на Шмит в театъра става именно с “Посетителят”, която получава 3 престижни награди за театър “Молиер”. Произведенията на писателя са преведени на повече от 40 езика.

Идеята на Чобанов, който от 30 г. работи във Франция, е откритата сцена “Сълза и смях” да стане европейска. А това е възможно само с театрални събития, каквото се очертава да бъде “Посетителят”. С този коз Чобанов ще претендира пред съответните ведомства и у нас да има театър, подкрепян от Европейския съюз.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене