Мария прости на жената, която й взе мъжа

Мария изненадващо се оказа близка с наследничката си в постелята на Димитър

Да прощаваш е висша добродетел. Явно от тази максима се води фолкпевицата Мария. Няма как иначе да се тълкува фактът, че Отварачката се помири с най-голямата си врагиня – жената, заместила я в леглото на бившия й съпруг Димитър Андонов.

Мария и Никол, които съскаха една срещу друга доскоро, вече са първи дружки. И не спират да го афишират. Двете не спират да харесват публикациите си в социалните мрежи и да си пращат сърчица една на друга. Последният пример за това е от преди няколко дни. Синът на Димитър и Никол - Иво, навърши четири години и за целта гордите родители го заведоха в Дубай. С тях беше и дъщерята на Андонов и Мария - Марая. Никол не спря да поства снимки оттам, а Отварачката да ги коментира.

"Лелее, най-любими. Нацелувай ги", написа Мария под фотос на двете деца и изпрати купища сърца. Веднага последва отговорът на Никол "постоянно" и нова серия влюбени емотикани. Под друга от снимката на децата фолкпевицата обяви "Нашите ангели". Тя не пропусна да поздрави малкия наследник на бившия си и заместничката си в леглото му за рождения му ден. И пожела много радост на мама и тате.

Новите приятелски отношения между двете нямаше да учудят никой, ако не бяха скандалите в миналото. Певицата и хотелиерът дълги години бяха в открита война, а втората съпруга на Димитър взимаше дейно участие в нея. Мария не даваше на Андонов да вижда дъщеря си, след като разбра, че набързо е била заместена в леглото му от Никол.

Никол се отнася по един и същи начин с Марая и Иво
Никол се отнася по един и същи начин с Марая и Иво

Певицата дори твърдеше, че бившият й съпруг я измамил с Никол още докато били женени. Още повече че тя забременя набързо, след като връзката им излезе наяве.
Говори се, че "балдъзата" на Мария е стара приятелка на фолкзвездата. Никол е дъщеря на бивш кмет на Нова Загора и на младини двете често скитали заедно. Това приключило в момента, в който връзката на Андонов и Никол излезе наяве. След няколкото години на пълна война явно Отварачката е решила да прости на заместничката си. И сега двете изглеждат по-близки от всякога.

Интересен факт е, че към дружеската им компания отскоро се е присъединила и Николета Лозанова. Бившата съпруга на Валери Божинов се сближила с тях, след като участва в клип на Отварачката по-рано тази година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?

Напишете дума/думи за търсене