Маестрото с ново младо гадже

Евгени се радва на интереса на младите жени към него

20 години по-младата художничка Яна е новата му любов

 

Евгени Димитров-Маестрото е с ново гадже, издадоха го от екипа на "Шоуто на Слави". Музикантът, автор на най-прочувствените песни на Слави Трифонов, забил младата художничка на костюми. Красивата Яна е с 20 години по-млада от музиканта.
"За разлика от нас при Маестрото няма празно! Всички жени са негови", радват се на ищаха на Евгени да търси любовта колегите му.
"По-младите са му музата. На Годжи пък му дай само да си измисля страдания, това него го мотивира да пише хубави песни", шегуват се със сексмераците на колегите си в "Шоуто на Слави".
Само преди половин година Евгени делеше просторно жилище с балерината от "Магаданс" Нели Желева. Въпреки детето, с което тя го дари, двамата с днешна дата вече не са заедно.

Нели Желева мина по реда си
Нели Желева мина по реда си

Досега Маестрото само веднъж се бе престрашил да се ожени, взе се с певицата Мишел. Веднага след развода им тя се върна в родния Созопол, оставяйки общото си минало с музиканта в историята. Следващата по-сериозна авантюра на Евгени бе със също доста по-младичката Ела Наумова. Именно тя го дари с близнаците Александър и Кристиян. Брак помежду им не последва за сметка на раздялата, следствие на най-голямата трагедия в живота на музиканта - смъртта на единия близнак. Веднага след това Маестрото заби международната съдийка Павлета Рашкова, с която афишира връзката си на купон на реферите в "Царско село". С днешна дата Маестрото е дал червен картон на спортистката, но я замени с човек на изкуството - красивата Яна Димитрова.



ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене