Симеон Лютаков номинира 26 снимки за фотоконкурс в Русе

Симеон Лютаков СНИМКА: bTV/архив

Известният артист и фотограф Симеон Лютаков е номинирал 17 автори с 26 снимки за финала на фотоконкурса „Запази духа на Русе“. Лютаков, който е роден в дунавския град, за поредна година е председател на журито. Водещо в преценката на актьора е изискването за оригиналност и качество на творбите. Фотографиите са качени на сайта на Общинска фондация „Русе – град на свободния дух“ и всеки, който желае, може да гласува до 31 октомври 2016 г. за най-добрата снимка.

Фотото, което събере най-много харесвания, ще получи Наградата на публиката. Общо 59 автори с 253 снимки са се включили във фотоконкурса „Запази духа на Русе“. На 3 ноември 2016 г., във фоайето на Доходното здание, русенци ще могат да видят изложба на всички номинирани фотографии. Официалното откриване на експозицията е от 18,00 часа, тогава ще бъдат връчени и наградите на победителите. През тази година фотоконкурсът е в две категории – художествена и репортажна фотография.

В него имаха право на участие професионалисти и любители, без ограничение във възрастта. Организатори на фотоконкурс 2016 са ОП „Русе арт“ – Клуб на дейците на културата и звено „Туризъм“ на Община Русе в партньорство с Дружеството на журналистите-Русе към Съюза на българските журналисти обявяват третото издание на фотоконкурса „Запази духа на Русе“.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене