Джон Малкович и Ейдриън Броуди у нас през ноември, ще снимат в киноцентъра

Ейдриън Броуди

Джон Малкович и Ейдриън Броуди пристигат през ноември в България за част от снимките на новата холивудска продукция Unchained в “Ню Бояна”. Те ще започнат на 14 ноември, а режисьор е Пол Соле.

Сюжетът на филма е построен около агресивно бойно куче на име Де Ниро, което е порода “Перо де преса канарио”. То преследва героите на Малкович и Броуди в огромен склад. Макар че действието се развива само в него, са предвидени 12 различни локации за снимките. Всички те са около София.

За ролята на Де Ниро засега от екипа са намерили три различни кучета, но се търси четвърто. Първите две са баща и дете и идват от Унгария. Третото е намерено в последния момент в България и наистина е агресивно. Него ще използват за сцените без актьори, разказа изпълнителният директор на студиото в “Бояна” Ярив Лърнър. Той допълни, че Unchained e eкшън трилър с хорър елементи.

Джон Малкович
Джон Малкович
Името на кучето във филма е заигравка с Робърт де Ниро, който влиза в ролята на боксьора Джейк Ламота в лентата от 1980 г. “Разяреният бик”. Има препратка и към друга световна класика в Unchained - един от докторите в лентата се казва Чък Уепнър като боксьора, който вдъхновява образа на главния герой в “Роки”.

В Unchained роля има и Антонио Бандерас. Превъплъщава се в Блу - мъжа, който стои зад картела, който организира кучешки боеве.

Впрочем Бандерас и в момента е у нас, тъй като се снима в “Стоикът”. Бандерас ще остане и най-дълго в България - до Нова година.

Киноцентърът ще прави и български филм по сценарий на рокмузиканта Николо Коцев, спечелил си това право като първенец на майсторски клас в “Ню Бояна”. Участниците в нов клас - “Снимане на филм”, който започва на 16 ноември, ще създадат пълнометражна продукция по сценария. Напътствия ще получават от холивудския продуцент и сценарист Голан Рамраз. Проектът трябва да бъде завършен на 21 декември.

За първи път в “Ню Бояна” ще се снима тв риалити. “Интервюто” ще се излъчва по Нова тв догодина. Предвидено е да излиза всяка седмица в праймтайма. Участниците в него ще покажат своите възможности в бизнеса и неговото развиване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви

Напишете дума/думи за търсене