Четирима с един билет в Народния театър - гледат звездите на трупата

Бойка Велкова и Мария Каварджикова в постановката “Две” за взаимоотношенията на Дора Габе и Елисавета Багряна. СНИМКА: НАРОДЕН ТЕАТЪР

Екстра за семейства и приятели предлага Народният театър “Иван Вазов” на 19 ноември. За четвърта година трупата се включва в европейската “Нощ на театрите”. По този повод пуска “билет за четирима” на цена 32 лв.

Театърът кани на три изключителни представления - класиката на Н. В. Гогол “Ревизор” с участието на Мариус Куркински, който е и режисьор, Владимир Карамазов, Рени Врангова, Александра Василева, Юлиан Вергов, Леонид Йовчев и други от 19 часа на Голяма сцена. На камерната сцена ще се играе забраняваната и спирана пиеса “Да се провреш под дъгата” . А спектакълът “Две” с Бойка Велкова и Мария Каварджикова е на Сцена на IV етаж.

Тази година посланици на културната платформа “Нощ на театрите” са любимите на зрителите актьори от сцената на Народния театър Владо Пенев, Захари Бахаров, Юлиан Вергов, Владо Карамазов, Деян Донков, Ованес Торосян, Дарин Ангелов, Деян Ангелов, Теодора Духовникова, Ана Пападопулу и Биляна Петринска.

От 2 ноември посетителите на Народния театър могат да видят във фоайето на Камерна сцена и изложбата “Нощни персонажи” на фотографа Павел Червенков. Проектът показва различните лица на театъра и вълнуващи моменти, чрез които се случва магията.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене