Бареков напусна студиото на Би Ти Ви обиден

Оставям зрителите да гледат баджаците на водещата, каза политикът и излезе

Евродепутатът Николай Бареков напусна студиото на Би Ти Ви обиден, защото водещата го помоли да преведе статия от английски вестник.

Поводът е лошия английски, който той демонстрира в Европарламента преди време.

Жени Марчева сега поиска той да прочете вестника, за да види дали се е подобрил.

Английският ми е по-добър от английския на действащи министри. Премиерът винаги влиза в Европарламента с преводач. Добър е английския на Калфин. Занимавате се с ангилйския на Барекокв, а в държавата е пълен батак. Няма да участвам в изпит. Да оставим зрителите да се насладят на хубавите ви баджаци, каза Барекон и напусна студиото.

Очаквайте втора част от интервюто с Николай Бареков. Шегувам се, каза водещата Жени Марчева по-късно в предаването.

Английският на Бареков не е проблемът в държавата. Закачка, но това е дъното. Level 1, Бареков не можа да премине второ ниво. Но не приемам отношението му към мен като журналист, не приемам отношението му и като към жена, продължи тя.

Преди дни Бареков пусна снимка във фейсбук с текст: Тази сутрин в Таймс не пишеше нищо за Радан, Борисов и Бай Х... От първа страница се виждат по-важните теми. А и Памела Андерсън е по-интересна от нашите лилипути. Чаша английски чай с The Times и готината Памела са по-приятна лондонска компания от Цолова и цинизмите на потъналите "умни и красиви".

Тази сутрин в Таймс не пишеше нищо за Радан, Борисов и Бай Х...написа Бареков под снимка пусната във фейсбук преди дни
Тази сутрин в Таймс не пишеше нищо за Радан, Борисов и Бай Х...написа Бареков под снимка пусната във фейсбук преди дни

Ето пък официалната позиция на Бареков във връзка с участието му в предаването "Тази неделя" с водещ Жени Марчева:

Съжалявам, че не се получи интервю днес по bTV, но самата водеща и нейните началници не бяха предвидили да има такова. Бях поканен за пореден път, за да бъда унижаван и подиграван по поръчка на началника, в случая - от една доста разголена и непристойно облечена „журналистка“.

Жалката истина е, че големите български телевизии никога не биха допуснали неудобен човек като мен да им каже истината в очите, а именно, че царят е гол. След второто идване на ГЕРБ на власт, заедно с прислугата им, държавата е повалена, а политическият бардак краде като за последно, за да се спасява поединично.

Големите телевизии не искат да ви кажа, че нашите стратегически партньори са изгубили всякакво доверие към премиера и правителството му, че в настоящия момент АТАКА и Волен Сидеров са препродали златния си пръст от ДПС на ГЕРБ и че 99 % от кандидат-президентите са подставени лица на наследника на БКП – ГЕРБ. Превърнаха моя английски език в анекдот като жалък опит да скрият истинския виц за неграмотното безпросветно и корумпирано управление на България.

В няколкото секунди, които ми бяха отпуснати от bTV, за да изкажа позицията си , се надявам да е било чуто най-важното, а именно, че големите телевизии са превърнати в „Работническо дело“ – можеш да прочетеш всичко за положението в Близкия изток, но не и за това на ГЕРБ и реформаторите.

И ето един виц за финал:

Знаете ли каква е разликата между съветската космическа програма и българското правителство?

Съветски другари пуснаха маймуната да се вози в ракета, а ние пуснахме нашата маймуната в пилотската кабината и сега чакаме да приземи самолета…..

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене