Хората на Божо Кравата принуждавали чужди оператори да водят туристи в заведенията му

Божидар Кузманов

Хората на Божидар Кузманов - Кравата принуждавали чужди оператори да водят туристи в негови заведения в Банско и Слънчев бряг, стана ясно в специализирания наказателен съд.

Там в момента се гледа мярката за неотклонение на Божо Кравата. Неговото име нашумя след стрелбата по Димитър Желязков - Митьо Очите. Несебърският бос бе прострелян до заведението 4You, което се смята, че е на Божо Кравата.

В началото на делото стана ясно, че Кузманов се води на щат като готвач в заведението. Прокуратурата поиска той да остане в ареста, защото е лидер на група за разпространение на дрога, нанасяне на телесни повреди, принуда. Тя е действала на териоторията на Слънчев бряг от 2013 г. до 8 юни 2016 г. Божо Кравата бил изключително опасен, за това свидетелствали и думите му "Избийте ги всичките след стрелбата по Очите".

На заседанието стана ясно още, че повод за конфликта е бит на 6 юни датски оператор, който трябвало да води туристи в заведението 4You. Пред Недялко Москов, председател на ФК "Несебър" Митьо Очите казал, че отива да се разправи с някакви хора, които набили датски туроператор.

Според адвоката на Кузманов Лъчезар Таков няма доказателства той да е лидер на група, а всички, които се споменават за нейни членове са негови приятели и познати.

Делото продължава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене