14-годишната танцьорка, която оглави класация на знаменитости на "Тайм" (Снимки+Видео)

Списание "Тайм" направи класация на най-влиятелните тийн звезди. В нея участват 30 тийнейджъри. Мади Зиглър е най-малката участничка и победител в класацията. Само на 14 г. тя успя да се превърне от риалити звезда в успял артист. Мади участваше в известното американско шоу "На танци с мама". След това стана известна от клиповете на изпълнителката Сиа.

Младата танцьорка се радва и на много почитатели, госпожицата има над 8 млн. фена в "Инстаграм". Тази година тя представи и своя линия облекла.

Сред останалите влиятелни тийнейджъри на "Тайм" са:

Синът на Уил Смит - Джейдън, който се отличава с бунтарските си нагласи срещу масовата култура.

Американската актрисата Клоуи Грейс Морец е обявена от "Тайм" за кралица на критиката. Тя е известна в социалните мрежи с това, че не пропуска да коментира нищо от политика до голите снимки на риалити звездата Ким Кардашиян.

19-годишната Мейзи Уилямс, която е позната с ролята си в "Игра на тронове" е известна с позицията си по сериозни теми като бежанската криза и феминизма.

Провокативната Кайли Дженър, около която непрекъснато има някой скандал, се нарежда на последно място в класацията на "Тайм" за най-влиятелни тийнейджъри. Тя има над 30 млн. последователи в "Инстаграм".

В звездната класация попада и най-младата носителка на Нобелова награда за мир Малала Юсуфзай.

На топ 5 списанието поставя дъщерите на Барак и Мишел Обама - Саша и Малия. "Тайм" изтъква, че двете са се превърнали в модели за подражание на много млади чернокожи жени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог
Как лошият шеф пречи на любовта
След Милано и Торино забрани пушенето на открито
Есенната колекция на "Диор" връща в Холивуд от 30-те и света на Марлене Дитрих
Защо ружът е толкова важен за грима

Напишете дума/думи за търсене