Топ 6 на най-сексапилните австралийски красавици (Снимки+Видео)

Рене Съмърфийлд

Списание Maxim подреди най-сексапилните австралийски красавици в своята ежегодна класация „Горещият Топ 100 на Австралия". Вижте първите шест места:

№ 6 Миранда Кър

Бившият ангел на Victoria's Secret Миранда Кър е сред най-високоплатените красавици в модата. Тя е на шесто място в класацията на Forbes на най-добре модели в света за 2015 година. През юли бившата съпруга на актьора Орландо Блум се сгоди за най-младия милиардер в света - основателят на Snapchat Евън Шпигел.

№ 5 Рене Съмърфийлд

26-годишната Рене Съмърфийлд е модел и не се притеснява да показва сексапилното си тяло в Instagram, където я следват повече от 1,5 милиона нейни фенове.

Миранда Кър
Миранда Кър

№ 4 Дженифър Хокинс

Дженифър Хокинс също е модел, както и водеща на модното риалити „Следващият топ модел на Австралия".

Дженифър Хокинс
Дженифър Хокинс

№ 3 Делта Гудрем

31-годишната Делта Гудрем не е просто красиво лице, тя певица и актриса, най-известна с участието си в „Съседи". Миналата година блондинката оглави Горещия Топ 100 на Австралия и позира топлес за корицата на Maxim.

Делта Гудрем
Делта Гудрем

№ 2 Джесика Мърей

Джесика Мърей всъщност е родена в Южна Африка, но живее в Австралия от 9-годишна. Участва в няколко телевизионни поредици, снима се за рекламната кампания на марката бельо Berlei, освен това е телевизионен продуцент.

Джесика Мърей
Джесика Мърей

№ 1 Марго Роби

Едва ли има нужда да обясняваме коя е Марго Роби - една от най-красивите актриси в Холивуд, която накара света да се влюби в нея след „Вълкът от Уострийт", а след това открадна сърцата на феновете като Харли Куин в „Отряд самоубийци".

Марго Роби
Марго Роби

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене