Негри мажат Мис Силикон с кал. Блондинката в конкурс за красота

Попова е щастлива и кална

 Габи Попова вее цици в Колумбия, не иска да се връща у нас

Мускулести цветнокожи мъжаги хванаха натясно родната силиконка Габриела Попова.
Носителката на титлата „Мис Силикон“ се порадва на вниманието на екзотичните младежи, които с видимо удоволствие потопиха в кален басейн блондинката. По всичко личи, че Габриела си пада по мургави момчета и расата за нея няма значение.
Фотоси на Габи, с които тя сама се похвали, показват девойката в предизвикателни пози, намазана с кал и в интересна компания. Попова е център на вниманието и се чувства обгрижвана и желана.

Габи в интересна компания показва гръд
Габи в интересна компания показва гръд

Силиконката в момента е в Колумбия, където ще участва с над 30 други мацки от цял свят в конкурс за красота. Категорията, в която нашенката се състезава, е „Мис“ и само за дни вече е започнала да отвява конкуренцията. За представянето си Попова замина с българска народна носия, официален тоалет и бански костюм, който почти не сваля по време на престоя си там.

Миската има нов обожател
Миската има нов обожател

"Днес журито ми съобщи, че ще нося не просто лентата на България, а ще имам и възможността да представлявам останалите държави от Балканите. Не мога да ви опиша колко съм щастлива" - развълнувана е едрогърдата хубавица.

Блондито се бори за първото място
Блондито се бори за първото място

Пред свои познати блондинката се похвалила, че е силно привлечена от живота в Колумбия и ако може, никога няма да се завърне отново в родината. Злобарите в светските среди започнаха веднага да шушукат, че някой негро може да е оплел в мрежите си Мис Силикон и това да е причината на Габи така да не й се прибира у нас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене