Пазят Слави от атентат. От провинцията идват с калашници

 Слави притеснен преди концерта, нае бабаити да го вардят

В страх от атентат живее през последните седмици Слави Трифонов.
Внушителни бабаити от частна охранителна фирма ще отговарят за живота и здравето на шоумена в събота, научи "България Днес".
Митинг-концертът на Слави, който ще затвори движението около района на Орлов мост за часове в почивния ден, е едно от най-чаканите събития от феновете и идейни последователи на гологлавия шоумен. Поради риска от непредвидени събития, които застрашават живота на Дългия и екипа му, Трифонов се е изръсил сериозна сума пари, за да предотврати евентуални ексцесии.

Дългия в паника преди концерта
Дългия в паника преди концерта

Освен частната фирма, която ще се грижи на първо място за безопасността на шоумена, на концерта се очаква и засилено полицейско присъствие. Всеки от посетителите ще бъде обстойно проверен при пристигането си на концерта, като най-засилена проверка ще се извършва на хората, които ще заемат частта най-близко до сцената.
Дългия е сериозно притеснен преди голямото събитие. Трифонов, който е перфекционист, искал всичко да бъде на възможно най-високо ниво и непрекъснато проверявал кое как върви. В същото време съвестно репетирал и записвал шоуто си. В резултат почти не му оставало време за сън. Отделно Слави бил силно притеснен шоуто му да не се провали и обещанията за грандиозно патриотично събитие с цел подкрепа на референдума му да не се изпълнят.
Докато Слави и екипът му са в напрегната подготовка за концерта и правят всичко по силите си да обезопасят максимално добре мястото на събитието, фенове на Дългия от цяла България се готвят за ударното си пристигане в столицата.
В социалните мрежи от месеци тече трескава организация за пътуване до София. Така наречените споделени пътувания, които в последно време разбуниха духовете сред управляващите, са основна тема сред почитателите на Слави. Стотици хора в интернет пространството разменят телефонни номера, уговарят си срещи и наддават за цените на пътуването.
Патриоти от цялата страна се канят да пристигнат с калашници на събитието. Въпреки че е невъзможно да носят каквото и да е оръжие на концерта поради засилените мерки за сигурност, хората от провинцията се готвят като за битка.
"Време е да изхвърлим боклука! Идваме с оръжия и стреляме на месо!" - гласят шеговити, но и леко притеснителни коментари в мрежата.
Поради високия интерес към проявата в районите в близост до мястото на концерта се очаква интензивно движение на хора. По този повод Столична община е издала заповед, с която се създава необходимата организация. Променят се маршрутите на масовия градски транспорт, преустановява се движението на пътни превозни средства в района около Орлов мост.

Балерините под ключ

Седмица преди събитието балерините от "Магаданс" са под ключ. Девойките са отменили всички свои участия в страната заради заповед от Слави да се готвят само за събитието и да не се занимават с нищо странично. Музикантите от "Ку-ку бенд" също репетират денонощно за шоуто и са под постоянно напрежение дали всичко ще мине по план.

Слави заключи балерините
Слави заключи балерините

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене