Отпразнуваха 25 години от първия продаден ситроен у нас

Кирил Сандов, основател и генерален директор на "Автомотор Корпорация", приветства гостите на партито.

"Автомотор Корпорация", официален вносител на Citroen в България, отбеляза със стилно парти 25 години от дейността си.

Датата - 27 октомври, не е избрана случайно, поясни във встъпителното си слово Кирил Сандов, основател и генерален директор на "Автомотор Корпорация".

Именно на тази дата през 1991 г. на автомобилно изложение в НДК е продаден първият ситроен в България.

Това е моделът ZX, а купувачът се казва Богдан Миронов.

Кирил Сандов благодари на всички партньори, с помощта на които в този четвърт век компанията се е превърнала в модерна, успешна и просперираща.

"Автомотор Корпорация" партнира успешно с българските пощи, гранична полиция и "Бърза помощ". Генералният директор не пропусна да спомене и приносът на банките и медиите, с които работят от четвърт век.

Специален гост на церемонията бе шефът на Citroen за Централна и Източна Европа Жан-Кристоф Каланда. Именно той отправи първия поздрав към "Автомотор Корпорация", която нарече един от най-стабилните партньори на френския автомобилен гигант. Г-н Каланда подчерта, че се радва на съвпадението на юбилея с представянето в България на един от най-успешните продукти на Citroen - новия С3.

След него думата за приветствие взе и шефът за Източна Европа Никола Оланд. Сред гостите бяха певицата Камелия Тодорова и рапърът Кристо. За доброто настроение на гостите се грижеше струнен квартет, а новият С3 бе представен с модно ревю.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене