Тежка бременностмъчи Галена

Галена не иска да се раздели с успехите си, нито да бъде изтласкана на заден план

Певицата отказа няколко участия за седмица

Нова мода в чалгата - да се ходи по участия в напреднала бременност. Тази болна амбиция не подмина и Галена, но за жалост това й изигра лоша шега.

След един от дискотечните купони тя се е почувствала зле, което е наложило изпълнителката на "Не пред хората" бързо да анулира всички поети следващи ангажименти. Най-пресният пример е отпреди няколко дни, когато буквално след 22:00 вечерта тя съобщи чрез социалната мрежа фейсбук, че няма да пее в дискотеката на своя колега Коцето, както бе планирано за въпросната дата. Феновете й бяха изключително разочаровани от съобщението в последния момент. Оказа се обаче, че става дума за здравословно неразположение, и феновете бързо й простиха вързаната тенекия.
"България Днес" научи от свои хора в средите, че Галя от Смядово никак не е в кондиция да работи в напреднала бременност и вече окончателно се е отдала на заслужената си почивка преди термина. Очаква се тя да роди второто си дете през февруари.

Болни амбиции за слава тресат чалга средите...
Болни амбиции за слава тресат чалга средите...

Певицата изпитвала неистов страх от преждевременно раждане, тъй като първородният й син Стефчо се появи на бял свят цял месец преди очакваното. Приближени на бизнесмена Галин Вафлата - мъжа на Галена, издават, че тя дори пие хапчета за задържане на плода. Въпреки страховете си и лекия уклон към хипохондрия обаче Галя до последно носеше високи токчета и полички, които са изключително неудобни за жена в деликатен период.
"Те се състезават помежду си коя ще качи по-малко килограми, докато е бременна. Болната амбиция за слава може някой ден да погуби някоя пайнерка. Те със зъби и нокти се надпреварват коя е по-по-най или коя ще отреди Митко Пайнера за преуспяващ изпълнител", съскат злобно завистници. Хейтъри недоумяват също така кому е нужно бременни жени да дишат цигарен дим по задимените кръчми, както и да бъдат подлагани на силен шум от бесни кючеци...

Милена ВИКТОРОВА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене