“Боливуд” се пренесе пред “Квадрат 500”

Патрулка, журналистически ван и десетки флагчета на различни държави бяха част от декора на разигралата се сцена пред галерията "Квадрат 500".

Входът на художествената галерия “Квадрат 500” в София преди дни се превърна в сцена на индийски филм.

Полицейски коли, знамена на различни държави и бусове на Си Ен Ен бяха част от декора на боливудската продукция. Актьори и статисти пресъздадоха изявление пред медиите, които бяха обградили малка трибуна пред вратите на галерията.

Индийският филм, който се снима у нас, се казва “Тхала 57”. Главната роля изпълнява актьорът и бивш състезател във Формула 2 - Аджит Кумар. Сюжетът ще разказва екшън история, наподобяваща известния холивудски филм “Рамбо”.

Снимките са започнали първо в Индия, а у нас се пренасят в последната седмица на ноември. Работата по лентата ще продължи в София до края на тази седмица. Очаква се продукцията да излезе на голям екран на 28 април 2017 г.

Това не е първият индийски филм, който се прави в България. Миналата година в София се снима и друг екшън от “Боливуд”, който носи името “Ягуар”. В него типично за филмите от Индия присъства романтична любовна история, а главно действащо лице е супергерой със свръхсила.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене