Ненчо и Йоанна се разделят за ЧНГ

Балабанов с дъщерята на Глория на празника

Поли Генова и Графа ще пеят на площада в София

„Евровизия“ за Нова година, това очаква българският зрител пред екрана или тези, които решат да отидат на площад "Княз Александър", за да посрещнат 2017-а. И водещи, и изпълнители тази година в традиционния концерт на площада са свързани с конкурса.
За 18-а поредна година БНТ и Столична община ще организират събитието. Концертът "Сцена под звездите", който по традиция се провежда на площад "Княз Александър I", ще започне в 22 ч. на 31 декември и ще продължи до 1 ч. на 1 януари. Той е част от календара на културните събития на Столична община. Празникът на открито отново ще се излъчи на живо в програмите на БНТ1 и БНТ Свят.
Водещи на новогодишния спектакъл ще са певицата Йоанна Драгнева, която през 2008 година се яви на конкурса „Евровизия“, както и журналистът Георги Любенов. Оказва се, че певицата ще трябва да плати висока цена за това да бъде на сцената на най-гледаното предаване в ефира на Нова година. Заради този ангажимент тя ще бъде разделена от половинката си Ненчо Балабанов, който по същото време ще е на другия край на страната. Той също ще работи в новогодишната нощ. Ненчо е приел да бъде част от празничната програма на голям хотел на Черноморието и ще прекара празника в компанията на дъщерята на фолкпевицата Глория - Симона Загорова, която ще пее също там.
Йоанна съвсем не е единствената участничка в "Евровизия", която ще е част от концерта на площада в София. В програмата е и Поли Генова, която постави рекорд по параграфа колко пъти един изпълнител може да се яви на "Евровизия". Компания на сцената ще й прави и Владимир Ампов-Графа, който бе жури на детското издание на „Евровизия“ и дори написа текста за песента, с която участвахме.
Оттам нататък участници в традиционния новогодишен концерт ще са и Studio 121 с хореограф Милен Данков, инди-рок музикантите от JEREMY, група "Тангра", както и Берковската духова музика, ансамбъл "Български ритми" и други. В събитието ще се включат и участници от риалити формата "Голямото рок междучасие" на БНТ1.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене