Дете под елхата (изпращайте ни снимки)

Ивайло, Никола, Ника, Божидара и Любомир (от ляво на дясно) са приятели и всяка Коледа се събират около елхата, за да видят какво им е донесъл белобрадият старец.

Снимайте щастливите празнични мигове в семейството си навръх Коледа
и Нова година и ни ги пратете на [email protected]Ще ги публикуваме и във вестника, и на сайта   

Няма човек, който да не се усмихне, когато мине покрай празничната коледна елха, грейнала в гирлянди и светлини.

Тя обаче става приказна, когато край нея се завърти детето вкъщи и с ококорени от почуда очи търси своя подарък и дори наднича под елхата, за да зърне самия дядо Коледа.

Ето в този момент щракнете с апарата или телефона си и запечатайте завинаги най-сладкия момент от празниците - детето под елхата.

И тъй като тази гледка поражда усещането за щастие не само у родителите и близките, а и у всеки човек, искаме да я споделим и с читателите ни.

Затова снимайте щастливите празнични мигове в семейството си навръх Коледа и Нова година и ни ги пратете на [email protected].

Ще ги публикуваме и във вестника, и на сайта ни. После задължително запазете броя на вестника, където е излязла вашата снимка, за да я покажете след години на вече порасналото си момче или момиче. 

Братчетата Иво и Любо често влизат в ролята на джуджетата на Дядо Коледа и сами правят част от играчките, с които украсяват елхата вкъщи.
Братчетата Иво и Любо често влизат в ролята на джуджетата на Дядо Коледа и сами правят част от играчките, с които украсяват елхата вкъщи.
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене