Синът на Иван Иванов се жени

Рапърът Wosh MC взима внучката на актьора Борис Луканов - Мария

Сватба за следващата година се очертава за сина на големия актьор Иван Иванов - Стефан Wosh MC, и внучката на актьора Борис Луканов - Мария.

Иван Иванов
Иван Иванов

До снимки на влюбените гълъбчета се добраха единствено топжурналистите на "България Днес". Мария, или Мума, както я наричат приятелите, в началото на декември приела подарък пръстен от веселия музикант и двамата заедно гостували на родителите му в село Оборище, Панагюрско, за коледните празници.

Борис Луканов
Борис Луканов

Връзката на Стефан и Мума датира от доста време, но Иванов не я е афиширал, тъй като винаги е пазел личния си живот в тайна. "Нямам коментар, оставете ме на мира", отговори на въпроса дали ще има сватба догодина с гаджето му Иванов-младши.
Отношенията му с красавицата се развиват главоломно въпреки немалката разлика във възрастта им. Мума е едва на 20, а рапърът тази година чукна 32 години.

Wosh MС и Мума
Wosh MС и Мума

Близки до двойката признават, че знаят за годежа на двамата, но никой официално не иска да споделя нищо. Човекът, който запознал Мума със Стефан, била бившата на музиканта - Радина Кърджилова. С нея Wosh MС изкара връзка близо девет години. Мума завърши тази година гимназия, но вместо да поеме по стъпките на дядо си, записа специалност "Педагогика" в СУ "Кл. Охридски", въпреки че постоянно се движи в артистичните среди.


"Мисля, че най-накрая открих любовта", обяснява пред близките си Стефан избора си да е част от живота на Мария Коцева-Мума.

Лили АНГЕЛОВА

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“

Напишете дума/думи за търсене