Какви пари е харчила Цвети в Дубай и защо си показва белезите ?

Напоследък част от феновете на шампионката Цветелина Стоянова я упрекваха за поддържането на имидж "лошо момиче". Гимнастичката вече обясни, че няма намерение да се променя, за да се хареса на някого и в първият момент успя да заблуди, че наистина от скромното момиче, което познавахме от състезанията не е останала и следа.

"Златното момиче " разтопи сърцата отново. Тя потвърди предположенията, че опитите да се преструва, че не й пука са само защитна реакция, за да продължи напред. Гимнастичката директно затвори устата на критиците защо не прикрива белезите си като качи снимка само на белега на гърба си и написа трогателното:

"Всичко, което загубваме, дори това, което изчезва завинаги, оставя следи, които никога не могат да бъдат заличени." Цветелина ясно подчертава, че няма смисъл да крие белезите си и дори да променя имиджа си, няма да заличи спомена за случилото се, но се опитва да продължи напред.

Цвети постна снимка на белега си
Цвети постна снимка на белега си

Написаното предизвика много одобрителни коментари, като почитателите й я приканват да не се връща назад и изпращат подкрепата си.

Един от феновете обаче пожела да отговори директно на написано срещу Стоянова:

"Пиша това пояснение, защото съм фен на Цвети и ме боли и моля да бъде публикувано, явно медиите няма да й дадат възможност да се защити и да обясни нещата, които й се случват напоследък, а много хора като мен следим кариерата й отдавна и се ядосваме на нападките. Някои хора я обвиниха,че е отишла в Дубай с "държавни пари", след като разбраха,че държавата ще поеме част от лечението й.

Шампионката не е получила дори пенсия
Шампионката не е получила дори пенсия

Първо искам да кажа, че предвид факта колко други спортисти има България, които са донесли европейска и световна титла (един или двама, вие ми кажете?!) и поетото лечение не е нищо, нека не забравяме, че тя дори не получи пенсия. Но държавните пари са само и единствено ЗА ЛЕЧЕНИЕТО Й! Цветелина Стоянова беше в Дубай на турнира "DuGym cup", беше лично ПОКАНЕНА от организатори, както тя, така и Мария Матева и други успели гимнастички. Така че министерството не е давало и стотинка за престоя й там и моля тези коментари да спрат, защото нямат общо с истината и само могат да обидят момичето.

Цвети не е харчила държавни пари в Дубай
Цвети не е харчила държавни пари в Дубай

Относно факта, че напоследък се държи "над нещата" и както я определиха "лошо момиче", нормално е вече да иска да забрави всяко притеснение и за момент да спре да мисли за тревогите, това е проблем на не един и двама българи.

Както и да реши да живее живота си от тук нататък зад нея ще стоим винаги верните й почитатели и ще я обичаме такава, каквато е. Защото животът може да те спъва с много камъни по пътя, но ако ги събереш и построиш от тях стена, вече нищо не може да те пречупи. Обичаме те, Цвети и сме благодарни за това, че прослави България!",пише "За жената"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене