Преслава закри наградите на Пайнера

Преслава губи позиции

Фолкнаградите на телевизия "Планета" за пръв път няма да се раздават!


Изключително мъдрият ход е на инж. Митко Димитров (Митко Пайнера), който реши да сложи край на драмите и атаките между хитовите си изпълнителки.


Отмяната на събитието беше официално обявена, но "България Днес" научи повече подробности около изненадващото решение.


Митко Пайнера е преценил, че всяка следваща година напрежението около наградите расте все повече и този път има опасност нещата да излязат извън контрол.

Митко Пайнера
Митко Пайнера


Точно преди година Галена бойкотира наградите заради обявяването на Преслава за "Певица на годината". Сега с най-големи шансове за титлата е именно Галена и Пайнера очаквал Преслава да покаже характер и на свой ред да не дойде на награждаването. По-слабо популярните изпълнителки също прихващат от прийомите на известните си колежки и тихичко бойкотират проявите, на които не са отличавани въпреки старанието си през годините.

Преслава и Галена превърнаха наградите в драма
Преслава и Галена превърнаха наградите в драма


"Митко Димитров има уникален нюх за тези неща. Винаги усеща кога трябва да спре с едно нещо, за да спаси бизнеса си. Вероятно му е писнало с драмите през годините и не иска певиците му да се карат за статуетки. Затова и има известна логика в отмяната на церемонията", коментираха източници на вестника в музикална компания "Пайнер".


Друго нововъведение е, че в интернет страницата на телевизия "Планета" всеки може да гласува за различните категории. За победителите няма да има статуетки и реално ще си останат само с победата за престиж.


За момента за певица щ1 води Галена, а при колегите й пръв е Галин. Галена също така виртуално печели за музикален идол на 2016 г., за най-добра песен и видеоклип - "Пей, сърце" с колежката си Цветелина Янева. Емануела за момента е най-прогресиращият изпълнител, както и отличничка за дуета си с Константин - "Не ме заслужаваш". Най-добрата балада - "В друг живот", е на ДесиСлава, а албумът на годината е на Коцето - "Докато сърцето бие". Гласуването се прави не за да се раздават награди, а всеки изпълнител да си направи сметка каква професионална година е имал.


Шокиращо или не, Преслава не води в нито една категория, което силно я разгневило. През последните години изпълнителката беше сред галениците на музикалната компания и винаги обираше каймака на отличията. Дори нейната сестра Ивелина Колева има шанс да спечели за фолклорен албум на 2016 г., докато далеч по-популярната сестра ще остане с празни ръце, макар и виртуално.


"До 18 януари 2017 г. е първият етап от гласуването, в което ще бъдат определени шестте номинирани за финалния кръг, а до края на януари зрителите от тях ще изберат и лидерите във всяка категория. Вотът на зрителите е много важен, затова ще бъде отчетен и той ще определи победителите за 2016 година във всяка категория. Вотът е явен и всеки може да се запознае с резултатите", съобщиха от телевизия "Планета".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа

Напишете дума/думи за търсене