Бизнесменът Стефан Шарлопов жени първородната си дъщеря Ева през май

Eва с баща си Стефан Шарлопов   СНИМКИ: ЛИЧЕН АРХИВ

Зетят е адаш - също Стефан. Той сюрпризирал цялата фамилия с предложението си за брак навръх Бъдни вечер

Първородната дъщеря на хотелиера Стефан Шарлопов ще се врече във вярност на приятеля си Стефан през май тази година. Това научи "24 часа" лично от бизнесмена днес.

29-годишната Ева, която работи в компанията на баща си останала без дъх от изненадата, която й устроил нейният приятел Стефан навръх Бъдни вечер.
Всички били на празничната трапеза, приготвена от съпругата на Шарлопов - Бояна.

"Беше много весело - хапнахме, пихме вино, играхме с децата, едвам ги удържахме да не открият подаръците. И май не успяхме, защото по едно време малкият Илия ми каза:"Не знам дали Дядо Коледа е идвал, но видях подаръците долу в мазето..."

Изведнъж в суматохата, Ева взела малка топка от елхата, от която изскочил годежен пръстен. И докато баща й се усети какво става, адашът му Стефан паднал на колене пред любимата си и я попитал пред цялата фамилия: "Ще се омъжиш ли за мен?". Ева, която след няколко разочароващи връзки от години предпочитала да е сама и била твърда противничка на брака, смело отговорила с "Да". Но най-шашнат от всички бил баща й, който така се развълнувал, че сърцето му затуптяло учестено.

"Чак когато видях Ева с пръстена в ръката, ми светна за какво става въпрос. А като зърнах и Стефан на колене, ми стана ясно, че работата е сериозна. Веднага си сипах едно уиски съдоразширяващо", сподели бизнесменът. От милия сюрприз Ева се разплакала. Но цялата фамилия била обхваната от искрена радост.

Съпругата му Бояна единствена била посветена в изненадата и чаровно се подсмихвала на реакциите на всички. Тя , както се разбрало после, даже избрала пръстена за Ева заедно със Стефан.

Стефан Шарлопов с дъщеря си Ева Снимка: Архив
Стефан Шарлопов с дъщеря си Ева Снимка: Архив
Стефан Шарлопов с цялото си семейство. Ева е от неговата лява страна Снимка: Всичко за семейството
Стефан Шарлопов с цялото си семейство. Ева е от неговата лява страна Снимка: Всичко за семейството
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм

Напишете дума/думи за търсене