Изчезналият ученик от Пловдив се обади на майка си, видяха се след 83 дни

Майкъл се обади на майка си, видяха се.

Първо й писал съобщение по месинджъра, поставил й условие

Обявеният за национално издирване 18-годишен Майкъл Кривиралчев от Пловдив се видя с майка си Гергана Михайлова. Това стана на 83-ия ден от изчезването му. Още във вторник сутринта той написал по месинджъра съобщение на майка си. Поставил й обаче условие, че ще се види с нея, ако полицията прекрати търсенето му.

Майкъл е в неизвестност от 26 октомври м.г. Тогава бил видян пред пловдивска дискотека. След това майка му, която е разведена с баща му, не го е чувала. В неделя тя алармира за изчезването му и помоли полицията да го обяви за издирване. Преди това пак е търсила съдействие от МВР, но оттам й казвали, че синът й е пълнолетен.
След шума, който близките му вдигнаха, 12-класникът се появил в личния си профил на Фейсбук. Това станало във вторник сутринта. Там Майкъл написал, че е добре, но му омръзнало да бъде командван и наставляван от близките си и затова решил да се покрие. Имал трудно детство. Все още не е ясно къде е бил, каза приятелка на Гергана Михайлова, която неотлъчно е до нея. Младежът писал на лични съобщения на майка си, като я успокоил, че е добре. Тя поискала да чуе гласът му, но той отказал.
Това породило съмнения у Гергана. Тя сметнала, че някой друг пише вместо Майкъл. Обадила се на приятелите му от детските години и те започнали да му пишат по Фейсбук. Задавали му въпроси, свързани с общи спомени, преживавания, лудории и събития. За учудване Майкъл им отговарял точно. Съученици и близки уверили, че във Фейсбук пише самият Кривиралчев. Те го упрекват, че повече от два месеца не се е обадил на майка си, която обезумяла от притеснения. Укоряват го защо е толкова жесток с нея.
В гимназията "Св. Константин Философ", където той учи, разбрали от медиите за изчезването на Майкъл. Той не посещавал редовно занятия, тъй като бил на индивидуално обучение. Сам избрал тази форма. Обявил, че в противен случай няма да учи. И казал, че ще се хване на работа. Започнал като барман, но било за кратко. Останал на издръжката на майка си. Тя му платила шофьорския курс, но младежът не се явил на изпита. Скарал се с майка си й натъртил, че ще й върне парите.

От пловдивската полиция също потвърдиха, че 12-класникът е открит. Оттам уточниха, че е бил хвърлен доста ресурс в издирването. Не пожелаха да коментират къде е бил.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене