Цвети Стоянова показва любовта си със Сашо Любенов

Световната шампионка от ансамбъла по художествена гимнастика Цветелина Стоянова не спира да показва любовта си към футболиста Александър Любенов. В момента Цвети е в Германия, където продължава възстановяването си, а вратарят води подготовка с "Локомотив" (София) в България.

Грацията не спира да показва привързаността си към Сашо. Така тя показва и на всички любовта им. Още повече, след като в края на 2016-а се появиха спекулации, че двамата са разделени.

Последно Цвети публикува кадър как Любенов я целува по бузата с текст "липсваш ми" и емотикони с плачещи лица.  Веднага с коментар "сърце" се включи и Александър.

Преди това Цвети публикува снимка на лежащо в болнично легло момиче с кислородна маска и заспало в края на леглото момче, не искащо да се раздели от нея. "Има и по-скъпи неща от парите", написа Цвети Стоянова. А този път "липсваш ми" дойде от Сашо Любенов, придружено с няколко сърца.

Влюбените Стоянова и Любенов прекараха заедно Нова година, когато отново показаха привързаността си чрез снимка в социалните мрежи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене