ОВЕН: Стабилизация

РАБОТА Ще направите грешка, ако решите, без да се посъветвате, да приемете предложение за промяна на работата си. Ще съжалявате преди неделната вечер. От понеделник стабилизирайте постигнатото, ако сте на работното място и при необходимост се срещнете с началниците си, които искат да видят резултатите от поставените задачи. Похвалата им ще ви зарадва. Можете да пътувате, ако имате отдавна уговорени неотложни делови срещи. Очаквайте получаването на пари за отдавна завършени проекти, които умишлено отказваха да ви платят. Ще се наложи да отдадете времето си изцяло на работата си и на деловите си срещи. Огромна е възможността да изпаднете в крайности или да приемете фантазиите си за реалност. Бъдете внимателни. Не прекалявайте в исканията си към колегите заради желанието ви да блеснете. Не се разпилявайте в ненужни занимания само защото сте се заинатили.

ЗДРАВЕ Необходима ви е почивка и отговорно отношение към здравето си, което е нестабилно, но вината е във вашето нехайно отношение към него. Ако имате малко свободно време, спортувайте.

ЛЮБОВ Отделете време на семейните си задължения. Направете покупки за дома и децата. Несемейните ще срещнат любовта. Вечерта ще изживеете романтични мигове. Проявите на ревност са забранени.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене