БЛИЗНАЦИ: Притеснение

РАБОТА Не поставяйте началото на нови задачи, ако не сте сигурни в себе си, и не давайте пари назаем на хора, които не познавате. Искате да се отдадете на обществен живот, но сте притеснени, без да знаете точно за какво. Може би това, което правите, не ви носи очакваното удовлетворение. От понеделник бъдете умерени, не спорете с колегите си и не се карайте с никого заради собственото си недоволство. Отложете деловите си срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, ако дейността ви е свързана с парични преводи и подписване на финансови документи. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. От вас зависи да откриете начина за подобряване на финансовото ви положение. Избегнете бъдещ конфликт с ръководството заради прояви на капризи. Не изяснявайте отношенията си в края на седмицата, за да не задълбочите конфликтите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Податливи сте на травми и простуди. Възрастните представители на знака да си осигурят спокойствие, за да не навредят на здравето си.

ЛЮБОВ След работа се приберете у дома и отдайте дължимото внимание на брачната си половинка или се срещнете с любимите си хора. Не пропускайте да споделите чувствата си и да се отдадете на желани от двама ви сексуални изживявания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене