РАК: Приходи

РАБОТА Може да оформите договорите, които искате да подпишете през следващата седмица. Ще спечелите добри пари, ако се занимавате с търговия и особено ако имате склад за продажба на едро. Ако не преценявате добре новите си делови познати, ще си причините неприятности само защото сте проявили доверчивост. От понеделник обърнете внимание на задачите си и бъдете внимателни. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете успехи. Пътуванията са успешни, ако са планирани предварително. Промените на работното място ще ви позволят най-накрая да завършите отдавна започнати задачи. Не отказвайте помощ, ако колегите ви я предложат. Бъдете аналитични и честни към себе си. Признавайте грешките си без притеснение. Заемете се с рутинните си, макар и неособено приятни професионални задължения.

ЗДРАВЕ Бъдете внимателни при работа с остри инструменти и електроуреди, защото са възможни травми. Доброто ви настроение е причината за отлично здраве, което е стимул да живеете пълноценно.

ЛЮБОВ В състояние сте да предизвикате скандал с брачната или интимната си половинка заради поредното закъснение, въпреки че сте обещали да вечеряте заедно. Не се отказвайте от романтичната среща, която сте уговорили.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене