ЛЪВ: Анализ

РАБОТА Пазете се от импулсивни решения и емоционални реакции, с които ще си навредите. Няма да ви липсват трудности, ако сте на работното си място. Анализирайте разговорите си и осъзнайте грешките си от началото на месеца, защото трябва да ги отстраните своевременно. От понеделник обмислете бъдещите си планове, без да ги споделяте. Не позволявайте на емоцията да властва над вас, над мислите, над думите и над успехите ви! Съхранете постигнатото до момента. Откажете се от начинанията. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, ако ви е полезна, и си направете верните изводи, за да продължите уверено напред. Ако се концентрирате в задачите си, успехът ще бъде с вас. Засиленият стремеж да съхраните материалните си придобивки ще предизвика неприязненото отношение на околните.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Вредите си сами, защото непрекъснато сте напрегнати и раздразнителни. Бъдете умерени във всичко! Избягвайте шумните компании и трапези, за да си спестите проблеми.

ЛЮБОВ Вечерта изживейте поредните приятни романтични мигове с любимите си хора. Някои от вас може да се разочароват, че чувствата им не са споделени. Скоро ще срещнете нова любов и ще сте щастливи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене