ДЕВА: Необмислени решения

РАБОТА Импулсивните постъпки ще отдалечат мига на успешно завършване на задачите ви в петък и почивните дни. Работете спокойно и уверено. При възможност осъществете отдавна замислено пътуване и го съвместете с друга работа. От понеделник сте без настроение, защото се изненадвате от разправии, заради прибързани решения, породили грешки на работното място. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи. Разчитайте на помощ от страна на колеги и приятели. Не отказвайте съвети от роднини. Не са изключени неочаквани проблеми, ако сте агресивни в отношенията с хората от обкръжението си и си печелите врагове. Вашата самоувереност може да предизвика професионални проблеми. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си. Не споделяйте плановете си, защото ще ви провалят заради бликналата завист.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не прекалявате с алкохола и не преяждате. Не се преуморявайте. Бъдете внимателни при пресичане на улицата, пазете се от катастрофи и травми, ако сте зад волана заради нечие невнимание.

ЛЮБОВ Ще се наложи да разрешавате лични и семейни проблеми, които ще отхвърлят на заден план всички други задачи. От вас зависи да възстановите хармонията в отношенията с интимната си половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене