ВЕЗНИ: Нови възможности

РАБОТА Не е изключено да прекратите делови отношения с ваш партньор, с когото работите от години, но той изведнъж се е оказал свързан с вашите конкуренти. Ще ви поднесат нова информация, чрез която да откриете нови възможности за професионална изява. От понеделник бъдете активни, защото новите ви планове обещават отлични постъпления само ако проведете трудни според вас, но успешни разговори и срещи. Бъдете търпеливи и не проявявайте агресия. Не споделяйте намеренията си с колеги, които не ви обичат, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си. Трудностите са преодолими. Не допускайте загуби заради обещания за инвестиции, защото са възможни сериозни разногласия с вашите колеги. Бъдете умерено щедри на обещания. Не е изключено влошаване на материалното ви състояние поради ваши грешки. Разумните действия ще ви помогнат да ги предотвратите.

ЗДРАВЕ Не пътувайте! Разсеяни сте и са възможни травми и здравословни проблеми. Не прекалявайте с алкохола. Сладкото и соленото вредят на бъбреците ви. Предпазвайте се от образуване на песъчинки.

ЛЮБОВ Ако сте семейни, проблемите са ви гарантирани. Ако не сте семейни, не се затваряйте в дома си. Не пропускайте среща с голямата любов, която ще изпълни сърцето ви с огнения плам на чувствата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене