СКОРПИОН: Вреда

РАБОТА Прибързаните действия при обсъждане на делови проблеми и финансови договори ще ви донесат загуби. Начинанията са успешни. Дарсловото, стига да не хапете, ще ви помогне да наложите идеите си. От понеделник ще се наложи да отстранявате щети, нанесени ви от неприятели. Защитете своите професионални интереси. Нямате причина да сте тактични и компромисни, след като ви вредят. Не проявявайте амбиция за нов професионален път и забравете за опитите да смените работата си. Отношенията на работното ви място се стабилизират. Ще ви предложат повишение на заплатата. Недобронамерени съвети ще окажат негативно влияние на работата ви. Бъдете внимателни с деловите си контакти. Разчитайте на себе си. Не отказвайте предложенията за делово сътрудничество. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна. Избягвайте запознанства, ако не са ви потребни и ви ги налагат.

ЗДРАВЕ Здравето ви е добро, но сте прекалено агресивни. Пазете се от травми. Възрастните представители на знака и децата да проведат профилактика за предпазване от простудни заболявания.

ЛЮБОВ Създайте си уютна обстановка у дома и прекарайте приятни вечери с любимите хора. Докажете им, че ги обичате. Пазете се от прекалено вживяване в чувствата си, особено ако сте се влюбили скоро.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене