СТРЕЛЕЦ: Търпение

РАБОТА Във ваша полза е да дадете всичко от себе си, за да получите истинското признание, което заслужавате на работното място, ако сте търпеливи и не предизвиквате конфликти с вашите колеги, въпреки че умишлено ви пречат да работите спокойно. От понеделник начинанията са свързани с трудности, които ще предизвикат бъдещи финансови загуби. Не рискувайте само защото някой ви убеждава в противното! На работното място са възможни грешки, породени от използвана информация, водеща до финансови загуби. Внимавайте със срещите и не разваляйте отношенията си, ако сте на работа, дори и ако колегите ви са причината за проблеми. От значение е правилната преценка на предложенията. Ако имате свой бизнес, не ви препоръчвам да взимате решение и да сменяте работата си, но не пропускайте деловите предложения. Успехът е със занимаващите се с производство. Деловите предложения ще завършат с уговорка за подписване на изгодни договори, които не бива да подценявате.

ЗДРАВЕ Радвате се на добро здраве, което ви създава и отлично настроение. Вечер си дайте почивка и отделете достатъчно време за сън.

ЛЮБОВ Несемейните да очакват предложение за брак, което ще ги ощастливи. Ще се радвате на идеални отношения с партньор от противоположния пол. В семействата без деца може да се появи мечтаното дългочакано дете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене