КОЗИРОГ: Активност

РАБОТА Общуването с колегите ви е хармонично в началото на тази седмица. Изяснете възникналите и притесняващи ви недоразумения, които бързо ще бъдат забравени. От понеделник деловата ви активност ще ви помогне за допълнителна финансова стабилност, ако не решите, че парите са ви достатъчни и не пропуснете сами добрите възможности за приходи, свързани с начало на нови занимания, особено ако са зад граница. За ваша радост ще се подобри материалното ви състояние. Разчитайте на помощ от деловите си партньори. Полезни са промените на работното ви място. Подхождайте разумно към проблемите, които ви създават ваши роднини, и не проявявайте щедрост. Бъдете внимателни в думите и действията си, за да не нараните някого. В материално отношение не се стремете към успехи чрез неочаквани промени. Очаквайте новина за обещани финансови постъпления, които този път ще дойдат навреме.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, ако се предпазвате от травми поради невнимание или при неотложни ремонти у дома. Шумните компании, ресторантите със силна музика и обилните трапези ще ви се отразят неблагоприятно.

ЛЮБОВ Отдайте се на романтични срещи и създайте хармонията в отношенията с любимите си хора, която отдавна ви липсва. Сексът ще ви зареди със сили и ще ви даде възможност да се насладите на чувствата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене