РИБИ: Нови идеи

РАБОТА На работното си място бъдете умерено активни в началото на седмицата и не се преуморявайте, но се справете с неотложните си задачи. Поднесете идеите си на вашите колеги, с които може да се срещнете на делови обяд. Ще бъдете в отлично настроение и ще се чувствате добре, опознавайки ги в друга светлина. От понеделник задължително запазете своите мечти и планове в тайна от странични хора. Очаквайте приходи, с които ще разрешите проблемите, възникнали в последно време. Във ваша полза е да запазите самообладание и смелост, ако неприятели се опитват да ви провалят. Бъдете коректни към колегите си и не изисквайте невъзможното, ако се налага да ви помогнат. Начинанията са успешни. Незначителни и забравени проблеми непрекъснато ще ви напомнят за себе си. Ако не се заемете веднага с отстраняването на трудностите, след време ще ви бъде невъзможно да се справите без помощ.

ЗДРАВЕ Здравето ви е отлично, ако не прекалявате с концентратите и не се преуморявайте, за да се чувствате във форма. Отменете натоварващите ви срещи и разговори, особено ако са ви наложени без уговорка.

ЛЮБОВ Вечер се усамотете с любимите си хора и се отдайте на романтична вечеря и спокойни разговори. Нека времето бъде само ваше. Ако сте щастливи в брака, се отдайте на интимни мигове и забравете за целия свят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Наталия Кобилкина: Жените се държат като мъже, но така трудно ги печелят
Любовната съвместимост на Телеца с останалите зодии
Изкуственият интелект генерира модели от модната индустрия
Последните думи на известни хора
Как да предпазим децата от капаните на Facebook?

Напишете дума/думи за търсене