Пролетният сезон на Нова тв тръгва още през януари

Марта Вачкова, Венета Харизанова и Петя Буюклиева са звездните стажантки, които разговарят с кмета на София Йорданка Фандъкова.

“Интервюто” - съвсем

ново риалити, и
международен
криминален сериал на
Димитър Митовски са
сред новите проекти на медията

Едно от най-обичаните предавания на Нова тв - “Като две капки вода” със Зуека и Рачков, ще има нов сезон тази година. Високият рейтинг на забавното шоу отдавна е определил подобно съобщение като голяма новина за зрителите, които със свършването на всеки сезон питат кога ще е следващият.

Сега вече знаят - ще е напролет.

Новият сезон на медията тази година започва доста рано, още през януари. На 23-и тръгва кулинарното “Черешката на тортата”, което ще накара много известни личности да готвят в кухните си. Сред тях ще са Ники Кънчев, Тереза Маринова, Явор Янакиев - 100 Кила, Светлана Василева, рапърът Били Хлапето, момичето от прогнозата за времето на Нова тв Гери Малкоданска, чалга певецът Галин. Ще ги оценява отново шеф Иван Манчев.

Седмица по-късно -

на 30 януари, тръгва

съвсем новото предаване

“Дом за всеки”

Негов водещ ще е журналистът Драго Симеонов. Завръзката на шоуто е състезанието между двама от най-добрите агенти в сферата на имотния бизнес. Тяхната цел е да предложат възможно най-добрата оферта на хора, които търсят своя нов дом. Първите предавания ще се снимат в столицата, тъй като именно в София търсенето на жилища е най-силно. Първият епизод ще се излъчи на 30 януари от 21 ч.

“Звездни стажанти” с водещ бизнесмена Стефан Шарлопов ще има второ издание. Шоуто е направено по световен модел, чийто водещ 14 сезона бе Доналд Тръмп - новият американски президент. То проследява как 14 участници, разделени на 2 отбора, се справят с бизнес задачи. Отборът, събрал най-малко пари в дадената мисия, трябва да се раздели с някого от играчите. Кой да бъде уволнен, решава Шарлопов.

Много е възможно и риалити шоуто “Шеф под прикритие” да има втори сезон. В него ръководителят на истинска компания е силно преобразен чрез грим и костюми и като напълно непознат постъпва на работа в собствената си фирма. Така научава кой колко работи, но и кой какво мисли за него.

След първото издание

уволнени служители

нямаше

Все в тази бизнес предприемаческа насока е най-новият риалити формат “Интервюто”, който е изцяло български проект и по всяка вероятност ще се излъчва по Нова тв. Прави се от сравнително младата компания MBCCompany и киностудиото “Ню Бояна филм студиос”, като изпълнителен продуцент е шефът на киноцентъра Ярив Лърнър. В киноцентъра се и снима.

По същество предаването е интервю за работа, но в действителност е доста вълнуващо и нестандартно. Най-важното е, че победителят реално получава истинска работа - ще стане маркетинг директор на MBCCompany, а 6 месеца по-късно ще може да създаде собствен бизнес.

Нова тв има афинитет към подобно социално предприемачество, неин е и проектът “Промяната”, в който кандидатстват и печелят съвсем нови бизнес начинания. В момента медията и продуцентите все още се договарят за риалити шоуто.

Със сигурност обаче Нова тв ще излъчи третият сезон на “Откраднат живот” - новият и много успешен сериал на продуцента Евтим Милошев и компанията му “Дрийм тийм”. Той е първият медицински сериал у нас и продължава да се радва на изключителен зрителски интерес.

За първи път

Нова тв се впуска в

международно

киноприключение

с проекта “Ускорение”, в който се включва и Димитър Митовски. Той ще е продуцент и режисьор на криминалния сериал, чиито снимки предстои да започнат. Филмът ще е копродукция с италианската компания на Силвио Берлускони “Медиасет”, френската Lagariere и израелската Dori Media. Ще се излъчва по Нова тв. В центъра на сюжета ще е топченге на Интерпол, а в ролите ще влязат актьори от България, Италия, Франция и Израел. Първият сезон ще бъде от 12 серии.

Кадър от сериала “Откраднат живот”
Кадър от сериала “Откраднат живот”
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене