Царската внучка Мафалда се прави на Адел

Княгинята стяга концерт в Ню Йорк, пее за разбитото си сърце в нов хитов сингъл

Надя Панкова

Най-голямата внучка на Симеон Сакскобургготски - Мафалда, стяга турне из Ню Йорк през февруари. Това разказаха за "България Днес" от царското семейство.
Мафалда, която мнозина сравняват с Адел поради почти идентичното звучене и глас, наскоро издаде най-новия си сингъл DonТt let go, с който покори музикалните среди, вече е изнесла концерт в престижен клуб в Голямата ябълка.
Предстоят й още изяви из клубовете на града, който никога не спи, а Мафалда се зарекла да стане корица на музикалното списание "Билборд". Сред нейните първи дружки освен принцесите на Гърция Олимпия и внучката на принца на Монако Рение - Полин Дюкре, се оказа и дъщерята на легендарния режисьор Франсис Форд Копола.
Режисьорката и актриса от "Кръстникът" София Копола специално поканила най-личната си приятелка Мафалда на премиерата на "Травиата" в Римския оперен театър. "Травиата" е режисирана от самата Копола, а на събитието присъствали само височайши особи със специални покани. Тъй като София и Мафалда са близки, царската внучка била от избрания елит.
Лъскавото соаре и певческата кариера на княгиня Мафалда отразили дори от испанското светско списание Hola, което писа и за първия концерт на принцесата в Ню Йорк.
Престижното издание описва Мафалда като "певица, на която задължително зрителите трябва да се насладят". Парчето на Мафалда Don't let go обаче въобще не е младежко и жизнерадостно. В песента княгинята пее за разбитото си сърце и моли любимия си да не си отива. Мафалда от дете се е насочила към певческа кариера за разлика от майка си Росарио Надал, която е била муза на модния ас Валентино. За синглите на принцесата пък британското списание "Венити феър" се изказва безкрайно ласкаво, като нарича Мафалда "много cool (готина)" и припомня, че принцесата сама композира всичките си парчета.

Част от новия хит на Мафалда

Още само един шанс,
това е всичко, което ми отне да разбера,
че грешах и думите, които казахме, са лъжа,
и няма да избягам, не,
няма да се скрия, не,
моля те, не си отивай, бъди до мен,

не си отивай, не си отивай, аз ще бъда твоя.

Внучката на Симеон – Мафалда, сама композира песните си
Внучката на Симеон – Мафалда, сама композира песните си
И световноизвестната Адел често пее за загубената любов и разбитото си сърце
И световноизвестната Адел често пее за загубената любов и разбитото си сърце
София Копола е една от най-близките приятелки на българската принцеса
София Копола е една от най-близките приятелки на българската принцеса
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене