Лице назаем - звездни двойници (галерия)

За да пробиеш в Холивуд, трябва да имаш освен талант и индивидуално излъчване, което да те прави неповторим и лесно запомнящ се. Някои от най-красивите и успешни актьори имат двойници, с които често ги бъркат.

Кийра Найтли и Натали Портман си приличат изключително на външен вид,
но имат и много други сходства. И двете не са родени в САЩ - Кийра е британка, а Натали се появява на бял свят в Израел. И двете пробиват в киното като деца - Кийра на седем, а Натали на 12 години. Освен това и двете успяват да се наложат в Холивуд със силни и запомнящи се роли и имат номинации за “Оскар”. Натали води единствено в това, че е печелила статуетката за персонажа си на балерина в „Черният лебед“ на Дарън Аронофски.

Испанската фурия Хавиер Бардем и Джефри Дийн Морган - актьорът, който стана известен като бащата на братята Уинчестър от “Свръхестествено” и като Дени от “Анатомията на Грей”, толкова много си приличат, че понякога се случва феновете да ги объркат. Когато Джефри снима филма “P.S. I Love You”, Хавиер получава комплименти за добрата роля от свой почитател. И двамата са сексапилни тъмнокоси мъже, по които жените въздишат, а какво по-добре от това толкова красиви мъже да са по повече от един.

Звездата от “Шепот от отвъдното” Дженифър Лав Хюит и тийнейджърската любимка Лейси Чебърт са като сестри. Лейси става известна с роли в “Гадни момичета” и “Маса за петима”. Най-интересното е, че Лейси дори е гостуваща актриса в серия от втория сезон на “Шепот от отвъдното” и двете с Дженифър играят рамо до рамо.

Певицата Нели Фуртадо и актрисата, прочула се като Моника от “Приятели”, Кортни Кокс, имат много общи черти. И двете дами могат да се похвалят със страхотна фигура, дълга коса и дълбоки сини очи. Освен това не са от най-високите на ръст (Нели е само 155 см, а Кортни 165 см), но са достатъчно високи в кариерата си.

Дълги тъмни коси, нежно лице с бяла кожа и невероятни сини очи. Да, става дума за Кейти Пери, но и за нейното копие - една от най-търсените млади актриси в Холивуд Зоуи Дешанел. И докато Зоуи се ражда в семейство на филмови хора и пътят й към славата е едва ли не предопределен, то при Кейти нещата не стоят
съвсем така. Дълги години пее в църковния хор, защото баща й е пастор. За да
пробие, Кейти прави истински бунт и доста скандализира родителите си.

Нашата българска гордост в Холивуд Нина Добрев много напомня канадската актриса Еманюел Чрики. Интересното е, че Нина също по паспорт е канадка. Двете имат сходно свежо младежко излъчване. Разликата е в това, че ги делят 11 години от рождените им дати.

Две телевизионни кралици имат доста сходни черти и си приличат в косите, лицата и дори в телосложението. Едната е Дреа де Матео, която нашумя с ролята на Андриана Ла Черва в сериала “Семейство Сопрано”, а по-късно бе сестрата на Мат Ле Блан в “Джоуи”. Последната й голяма роля е в “Отчаяни съпруги”. Другата е Порша де Роси, добила популярност със сериала “Али Макбийл”, а по-късно и с “Развитие в застой” и „Скандал“. Днес тя е съпруга на известната телевизионна водеща Елън Дедженерис.

Една от най-красивите жени на света и приятелка на Григор Димитров - певицата Никол Шерцингер, си има също своя двойник. На нея поразително прилича латиноамериканската актриса Розелин Санчес.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Празникът на Лили - без много шум, но окъпана в любовта на феновете
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм

Напишете дума/думи за търсене