С Мелания въртят бални танци на песен на Синатра

Тръмп и Мелания участваха последователно в три бала, след като той официално стана президент на САЩ.

Доналд Тръмп и съпругата му Мелания танцуваха на 3 бала по случай встъпването в длъжност на новия американски президент, предадоха световните агенции.

Пред аудиторията Тръмп заяви, че първият му ден на поста е страхотен. “Хора, които не се отнасяха особено добре с мен, казваха, че сме се справили наистина много добре днес. Сякаш Бог ни гледаше отгоре”, каза той. И добави: “Сега започва забавлението.”

На два от трите бала, наречени “Либърти” и “Фрийдъм”, новият президент и съпругата му танцуваха под звуците на емблематичната песен на Франк Синатра My Way. В. “Дейли мейл” коментира, че това е бил най-непохватният първи танц на президентска иногурация досега.

Новият държавен глава и вицепрезидентът Майк Пенс разрязват със сабя торта на бала на военните.
Новият държавен глава и вицепрезидентът Майк Пенс разрязват със сабя торта на бала на военните.

На бала “Фрийдъм” президентът попита присъстващите дали да продължи да използва туитър, където има 20 млн. последователи. След като чу възгласи на одобрение, Тръмп каза, че този вид комуникация е “начин за заобикаляне на непочтените медии”.

Последен бе традиционният бал на американските военни, на който партньори в танца на Тръмп и Мелания бяха военнослужещи. На финала първата двойка танцува под съпровода на песента “Винаги ще те обичам”.

За този тържествен край на деня, в който съпругът ѝ стана 45-и президент на САЩ, Мелания бе избрала рокля в цвят слонова кост, която разголваше красивите ѝ рамене. Роклята бе комбинирана със съвсем тънък колан в бордо. Оказа се, че новата първа дама Мела е проектирала тоалета заедно с френския моден дизайнер Ерве Пиер. През февруари 2016 г. той напусна модна къща “Каролина Ерера”, след като 14 г. бе неин творчески директор.

Пред “Уиминс уеър дейли” Ерве Пиер казва, че е шил тоалети за последните 4 първи дами на САЩ - Хилари Клинтън, докато работел като дизайнер за Оскар де ла Рента в края на 90-те години, след това Лора Буш и Мишел Обама, а сега - Мелания.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене