Лудия репортер МАЧКА ЦИЦИ и ЛИЖЕ КОТКИ

Разврат и поквара в задния двор на „Нова“

Мръснишка лудница зад кулисите на "Плеймейт"

Лудия репортер на Милен Цветков избухна с ново ненормално видео ала Содом и Гомор!
Той отпразнува юбилейния си стотен репортаж с конкурс зад кулисите на конкурса "Плеймейт", който се проведе в началото на месеца в София.
Даниел Петканов, както е името на Лудия репортер, още в началото на репортажа предупреждава, че "пак нищо няма да научите от мен". Хората може и да не научат, но определено ще видят...

Разкрепостени се мляскат
Разкрепостени се мляскат

"Коя плеймейтка има най-палав език?" е въпросът, чийто отговор търси Лудия репортер сред претендентките за еротичната титла.
В началото видеото започва невинно - камерата влиза в гримьорната на мацките, фокусира се върху деколтета, задници, прашки и огромни джуки. Това не е достатъчно на юбиляря и той влиза в екшъна.

Задници пред камерата
Задници пред камерата

Отваря му се парашутът още с първата оферта, която отправя на една от мацките. Татуираната моделка е готова на всичко и си сваля горнището. Остава по цици, но това не само че не я притеснява, но и я възбужда. Тя кани Даниел да се намести зад нея и да й помачка циците. Той не се двоуми и започва да я "цомби", щипе й зърната и прочее хубавини.

Даниел действа, без да се замисли
Даниел действа, без да се замисли

Към секссценката се приближава още една кандидатка за титлата "Плеймейт". Тя е с огромни устни и мощни гърди. "Я се целунете двете", предлага им репортерът. Двете се целуват, но не по бузата - вадят си езиците и с отработени движения карат оператора да се препоти.

Ирена Георгиева също даде на Даниел да й побара силикона
Ирена Георгиева също даде на Даниел да й побара силикона

Петканов решава да поеме нещата в свои ръце и минава през всички плеймейтки и ги кара да се целуват с него - той трябвало да разбере чий език е най-палав. Някои от момичета го режат брутално, но повечето с охота разменят флуиди с него.
Накрая положението излиза извън контрол, той започва да пляска една мацка по задника, а тя казва, че се е възбудила. И признава, че ако Даниел й набие шамарите по време на секс, ще свърши...

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене