Калин Терзийски се върна при жена си

Ивана Генова (вдясно) отново прости греховете на прелюбодееца Кайо

Прописа стихове за нея и дъщеря си Калина

Кайо Терзийски е стоплил ледовете с Ивана Генова - жената, която 15 години е плътно до него, докато той преминава през всякакви състояния на тялото и духа. "България Днес" научи, че двамата са се сдобрили и ще дадат пореден шанс на любовта си да просъществува. Софийски клюкари издават, че Генова е била неотлъчно до Терзийски по време на едно от последните литературни четения на творбата "Срещи с известните". Сбирката се състоя преди няколко дни в известен столичен клуб, а след събитието Терзийски се похвали със снимки, на които радостно позира и самата Ивана.
Генова е лекарка и работи като психотерапевт. За нея запознати свидетелстват, че е жена със силен и боен характер. Въпреки трудностите във връзката им жената е плътно до Калин в най-тъмните му периоди на алкохолни запои и наркотици. Преди да срещне лекарката, именно заради пороци той се разделя с всички жени в живота си, включително с майката на дъщеря си Калина - Мирослава Тотева. Бракът им издържа едва 5 години, след което двамата се развеждат.
"Ивана е желязната лейди. При нея няма лигавщини. В повече й дойде единствено аферата с актрисата Елен Колева, която в началото се представяше просто за кандидат-поетеса, но впоследствие се оказа, че влиза в леглото му. Но и това му прости, Ивана е над нещата", разказват източници на вестника.

Калина Терзийска е студентка по медицина в Германия
Калина Терзийска е студентка по медицина в Германия

Днес Кайо Терзийски посвещава стихове за рождения ден на Ивана, както и на дъщеря си Калина, която е студентка по медицина в Германия.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене