ВОДОЛЕЙ: Рутинни задължения

РАБОТА В петък и през двата почивни дни се пригответе за служебни проблеми и трудности. Ако не съберете сили да ги преодолеете бързо, сами сте виновни за бъдещите си проблеми. От понеделник няма да сте в хармония с околните, защото ще ви ядосат заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на исканията. Заемете се с рутинните си задължения. Възможни са приходи, макар и не големи. Не бързайте с инвестициите. Имате възможност да подпишете важен договор и да се оправите. Не се поддавайте на искания за промени, които не сте предвидили. По-добре изчакайте и обмислете всички свои идеи в детайли. Склонни сте към конфликти. Пътуванията реализирайте с обществения транспорт. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Чувствате се отпаднали и уморени. Пазете се от преумора и забравете за личните си проблеми, въпреки че сте изнервени от невъзможността да вземете решение за бъдещето си.

ЛЮБОВ Ако сте решили да сключвате брак по сметка, може да срещнете подходящия партньор. Помислете си дали това е мечтаното от вас щастие. Компромисите в любовта са във ваша вреда, ако чувствата ви са охладнели.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене