КОЗИРОГ: Начинания

РАБОТА През първите дни на седмицата сте в състояние да предизвикате неочакван обрат в живота си, заради неподходящи познанства. Не вземайте прибързани решения във връзка с професионалните ви планове. От понеделник съдбата ви подкрепя и начинанията са успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите, работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите. Овладейте агресията си и не се ядосвайте от най-малкото нещо. За да не провалите стабилното си положение, трябва да положите повече усилия. Подписването на сделки, свързани с инвестиции, не е благоприятно за вас. Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения дори ако дадете отказ на поредното делово предложение.

ЗДРАВЕ Здравето ви е нестабилно. Предпазвайте се от травми поради разсеяност и напрегнатост, които ви правят невнимателни. Не работете с остри и електрически режещи инструменти.

ЛЮБОВ Възможни са проблеми у дома, които бързо ще разрешите. Не си заслужават да се ядосвате. Разчитайте на себе си, а не на късмета си. Може да създадете семейство или да срещнете подходящата половинка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене