Рут Колева изригна: Бащата на Гери-Никол й плаща за "Евровизия"!

 Певицата отново скочи на Саня Армутлиева манипулирала конкурса

Нов скандал тресе музикалните среди.
В главните роли са две от най-оборотните родни изпълнителки - Рут Колева и Гери-Никол.
За пореден път Рут скочи на младата варналийка, изкарвайки на показ факти, че таткото на "яката дупара" я бута за предстоящия конкурс "Евровизия". Според информация на Колева бащата на Гери-Никол е предложил голяма сума пари, за да се яви именно тя на конкурса.

Бутат Гери-Никол за „Евровизия“
Бутат Гери-Никол за „Евровизия“

Според правилата на конкурса независими оценители гласуват за представител. На първо място се е класирал 16-годишният Кристиян Костов, който блесна на сцената на "Х фактор". Негов продуцент е Саня Армутлиева, с която Колева води нескрита война от години. До Рут стига информацията, че заради алчността на Саня Крис може да бъде изместен именно от Гери-Никол.

Рут е бясна от схемите в БНТ
Рут е бясна от схемите в БНТ

Рут си позволи публично да сподели личен разговор с Борислав Миланов. Той е автор на двете хитови парчета, с които Поли Генова блесна като наш представител на конкурса. Във въпросния чат Миланов твърди, че бащата на Гери дава всичко, за да може щерка му да отиде на конкурса.
"Реших да започна подготовка по явяване на този конкурса "Евровизия", но получих информация, че бащата на Гери Никол е предложил голяма сума. Тази информация инстантно ме отказа от въпросния "конкурс" - признава певицата.

Колева показа скандален чат
Колева показа скандален чат

"От това, което разбирам, гласуването не само не е било тайно, а детайлно манипулирано и то не от кого да е, а самата Саня Армутлиева. Избраният е Кристиян Костов. Желаем му успех. Проблемът в момента бил, че Саня ламтяла за пари, та с БНТ още нямали договор. Скандално!" - разкрива още от схемата изпълнителката.

Саня отново замесена в скандала
Саня отново замесена в скандала

Ако Армутлиева не подпише договор и Крис не се яви като българския представител на "Евровизия", неговото място ще заеме Гери-Никол със скандалното парче "Яката дупара". Тя е избрана от анкета в мрежата, която според Рут също е манипулирана.
"Това са съмнителни гласове от разни международни "блогъри", на които Гери е платила" - категорична е Рут.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене