Бербатов: Искам да продължа да играя, класата е постоянна

“Остава най-готиният. Димитър Бербатов показва класа като телевизионен коментатор на “Фулъм” - “Тотнъм”.” Това написа “Сън” след появата на българския голмайстор в студиото на Би Би Си. Бербатов бе поканен за специален коментатор на срещата между двата негови бивши клуба.

Преди да влезе в ефир, Бербатов се снима с Джърмейн Джинас. Българинът е с елегантен костюм и слънчеви очила. А кадърът веднага доби популярност в социалните мрежи, където феновете започнаха да се прехласват по стила на Бербо и да потвърждават, че е сред най-готините, играли в Англия. “Българинът продължава да е сред най-добре изглеждащите хора във футбола”, добавят от “Сън”.

Всъщност снимката с Джинас илюстрира интервюто, което Бербо даде за Фейсбук страницата на Match of the Day, преди да влезе в студиото. Въпросите му задаваше именно бившият му съотборник в “Тотнъм”.

На въпрос на Джинас за плановете за бъдещето и желанието за продължаване на кариерата Бербатов отговори: “Знаеш как е. Трудно е да кажеш край. Ако сега ти кажат дали искаш да играеш, какво ще кажеш? Искам да играя. Смятам, че мога да продължа да играя. Класата е постоянна.”

Самият Джинас определи Димитър като “един от най-готините футболисти, с които съм играл”. След което го попита за най-добрия му спомен с екипа на “шпорите”. “Най-добрият спомен с “Тотнъм” беше, когато спечелихме купата. Победихме “Челси”, аз вкарах гол, още по-добре за мен”, отговори Бербатов.

“Спърс” бе отборът, който ми даде възможността да покажа какво мога в Англия. Винаги ще съм благодарен на “Тотнъм”, на Мартин Йол като треньор, той ми вярваше сто процента. Затова, разбира се, че ми липсва да играя за “Спърс”, каза още българската звезда.

“Да играеш за “Манчестър Юнайтед”, е страхотно. Чувството да си в най-големия клуб в света е специално. Беше възнаграждение за моята работа, за жертвите в кариерата ми”, коментира върха в кариерата си първият българин, шампион и голмайстор на английската Висша лига.

Бербатов се завърна на “Крейвън Котидж” за мача от ФА къп между последния му английски тим - “Фулъм”, и отбора, който го доведе на Острова - "Тотнъм". Бербатов бе в студиото на Би Би Си заедно с Гари Линекер, Джърмейн Джинас и Марк Шварцер.

“Тотнъм” би “Фулъм” 3:0 с хеттрик на Хари Кейн и се класира за 1/4-финалите на ФА къп. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене