Маниак се люби с пушка

Откачалката снема напрежението с вана с олово

Куршуми за закуска

Патроните са храната, водата и въздухът на изтрещял тексасец

Тонове куршуми и гилзи правят компания на побъркан тексасец. Къщата на младия мъж буквално се пука по шевовете от всякакви видове оръжия и като нищо може да бъде объркана с военен погреб. Стопанинът упорито отказва да разкрие самоличността и мотивите си да се презапасява с пищови и патрони. Мистерията и богатият снимков материал на колекцията предизвикват невероятни фантазии в главите на интернет потребителите.

Традиционната закуска на тексасеца е порция куршуми
Традиционната закуска на тексасеца е порция куршуми

"Южняците са си такива, избива ги на параноя. Оръжието в Тексас е легално и много народ превръща мазетата си във военни складове за всеки случай. Не че има кой да ги нападне, просто така - за всеки случай", коментират шокирани от снимките.
Арсеналът на войнолюбия тексасец не се пази за черни дни, а влиза в ежедневна употреба. Вместо традиционния американски корнфлейкс откачалникът залъгва утринния глад с порция куршуми. Намерил е и чудесен начин да пести - водата и сапунът във ваната са заменени с гилзи и олово.

Маниакът не спи с мацки, а с пушки
Маниакът не спи с мацки, а с пушки

Виртуалната знаменитост взема драконовски мерки за сигурността си. Винаги се храни в компанията на автомат и минимум 2-3 пистолета, а по време на следобедната сиеста гушка не мадама, а пушка.
"Нашият човек ще се окаже голям циркаджия. Едва ли може да се спи върху дюшек от куршуми, особено ако сложиш главата си на пакет с ръбести парчета олово", подиграват се сеирджиите.

Беконът и дълбоко замразените гилзи споделят хладилника
Беконът и дълбоко замразените гилзи споделят хладилника

В хладилника на въоръжения до зъби мъж оръжието съседства с по-съедобни продукти - бекон и шунка. На масата му от време на време се появяват и макарони в червен сос. "Колекционерът очевидно позира и не поглъща наистина оловото. Но само допирът с този метал също може да разбие здравето му", кахърят се съграждани на идиота.

Понякога мъжът хапва и макарони
Понякога мъжът хапва и макарони

Въпреки потресаващия си лайфстайл изтрещелият тексасец предизвиква не само възмущение и присмех. Почитатели от всички краища на света споделят фотосите на арсенала му като луди, а папараците отчаяно се мъчат да го открият.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене