Фики Стораро не предложи брак, но подари пръстен на любимата си Гюлджан

Фики Стораро и Гюлджан

След многобройните сватосвания в жълтата преса на попфолк певеца Фики Стораро с колежката му Преслава той най-накрая даде пръстен, но на друга.

Момичето се казва Гюлджан и е на 20 години. Тя е родом от Търговище, но се мести да живее в столицата на Белгия, Брюксел, преди 5 години заедно с цялото си семейство. Там завършва специалност маркетинг и сега работи в козметична компания. Гюлджан владее четири езика, като освен български и турски свободно говори английски и фламандски. За успокоение на фенките му Фики не е сгоден, макар че отношенията му с Гюлджан са много сериозни.

Двамата вече си

представят сватбата

и дори са мислили

къде да я направят,

но да се мечтае, е едно, а да се направи - съвсем друго.

Объркването за състоял се годеж е съвсем разбираемо. На 10 февруари Стораро - баща и син, имаха концерт в Брюксел, като част от европейското турне на Фики по случай празника на влюбените Свети Валентин.

Не е случайно, че това е първата му спирка и точно там живее Гюлджан. Отдала му се възможност да съчетае романтичния си живот с професионалния, защото фенове често звънели и на него, и на баща му с покани за участия в Европа.

За турнето Фики повел със себе си не само баща си, но и цялото си семейство - майка, леля и сестра. Причината е една, искал да ги запознае с Гюлджан.

След вечеря бил в такава еуфория, че публикувал клипче в инстаграм, в което се вижда как слага пръстен на ръката на приятелката си. Около тях са се събрали роднини и близки, а Стораро е празнично облечен в бяла риза и черни панталони. Допълва клипчето с думите

“Обещахме си да се

обичаме до живот!

Обичам те, мое

щастие, моя любов!”

Логично, хората стигат до извода, че годежът е вече факт, и под клипчето заваляват поздравления на български и турски език. Да, ама не. Това е просто романтичен подарък, а не предложение за брак. “И това ще стане, но на по-късен етап”, казва Фики Стораро. Той не отхвърля в никакъв случай минаването под венчилото. Напротив, “сватбата ще я оставим за другата година”, допълва певецът.

Кадри от вечерта, когато певецът подари пръстена на приятелката си.
Кадри от вечерта, когато певецът подари пръстена на приятелката си.

Всичкото това внимание от страна на медии и фенове може да притесни някои от жените, но не и Гюлджан. Момичето напълно подкрепя професионалния път на Фики. “Тя не е с мен заради известността ми”, категоричен е изпълнителят.

Двамата се запознали преди 3 години. Тогава синът на Човека глас имал концерт в Брюксел заедно с колежката си Галена.

“Само като я видях,

си казах, това е

моята жена!

По-късно и тя ми сподели, че е усетила същото чувство”, казва с усмивка певецът. Допълва още, че нямал представа дали нещата между тях ще се получат, но за миг си го представил.

За тези три години отношенията между двамата се задълбочавали бавно, но “Господ си знае работата”. И оттогава до днес двамата не спират да общуват, независимо че ги делят хиляди километри.

Противно на слуховете

Фики Стораро

не очаква дете

от Гюлджан

Двамата са все още далеч от мисълта за бебе. Това обаче в никакъв случай не им попречи да отпразнуват един романтичен Свети Валентин, при това не къде да е, а в Амстердам.

Стораро подарил на Гюлджан огромен балон, който изобразявал думата LOVE. Буквата “О” била заменена със сърце. Певецът като истински романтик подарил и гигантски букет от 101 червени рози. Гюлджан пък му дала гривна, която да му носи късмет.

Двамата влюбени на Свети Валентин
Двамата влюбени на Свети Валентин

Самата тя не се отделила от Фики, докато траело турнето му в Белгия, Германия и Холандия. А гривната на Гюлджан наистина му донесла късмет. На концерта на двамата Стораро в немския град Офенбах се събрали хора от всички балкански страни. Фики специално научил някои сръбски песни, а Тони Стораро изпял гръцките и турските парчета от репертоара си. На концерта присъствали дори японци.

Фики избягва да говори за любовния си живот. Досега е признал за една сериозна връзка с момиче от Варна. Тя се казва Жулиета и също е певица. След раздялата си останали приятели.

В свое тв интервю, направено през декември миналата година, Фики Стораро казва: “Влюбен съм в едно момиче, но не знам дали трябва да казвам всичко за нея”. Допълва още, че има връзка от две години и въпросната дама се занимава с музика, “доста е известна, бих казал”.

Тези думи не се отнасят обаче за Гюлджан.

“Говорех за друга

жена, но няма да

кажа нищо повече

за нея

Нещата между нас отдавна приключиха”, казва певецът.

А като тайнствената певица от интервюто най-често е припознавана Преслава. “Тя е страхотна моя колежка, която много уважавам. Не бих си позволил да коментирам нищо повече от уважение към човека, който в момента е до мен”.

Гюлджан била до певеца по време на турнето му.
Гюлджан била до певеца по време на турнето му.
А Стораро се стреми да доказва чувствата си към Гюлджан непрестанно. Дори в момента ѝ подготвя романтичен жест. Пази го в тайна обаче, за да не развали изненадата.

Любовните трепети

не оставят на

заден план

професионалните

ангажименти

В деня на жената 8 март Фики ще пусне дуетна песен, а в края на следващия месец ще снима самостоятелен клип, който не е част от дебютния му албум.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене